• fysioterapi Gentofte

Hvem er vi?

Fysioterapien er et sammentømret team bestående af ca. 30 medarbejdere, der arbejder hårdt på at helbrede alle former for skader og gener i bevægeapparatet gennem bl.a. massage, fysioterapi, zoneterapi og hypnose.

Nutidens meget stillesiddende samfund nærmest skriger på behandling af smerter i bevægeapparatet, og Fysioterapien har derfor været i konstant vækst siden den første afdeling åbnede i Gladsaxe Svømmehal i 2002. Siden da er fire nye afdelinger åbnet, bl.a. to i Ballerup. Du finder Fysioterapien Ballerup i både centrumgaden og i Ballerup Svømmehal.

Medarbejderne hos Fysioterapien har specialiseret sig i bl.a. nakke- og rygproblemer, og behandler disse ved hjælp af træning i varmtvandsbassiner eller ved brugen af styrketræningsudstyr. Vores træningsfaciliteter er helt i top, så du kan få mest muligt ud af din behandling, og hurtigt mærke resultaterne på din egen krop.

Behandlinger i Ballerup

Vores faciliteter i Ballerup er placeret praktisk tæt på store, gratis parkeringspladser, så du let kan parkere din bil, mens du nyder behandlingen i vores to klinikker i Ballerup.

Ønsker du at komme i form igen efter din fødsel, har du smerter eller skader i bevægeapparatet eller ønsker du blot at få lagt et personligt træningsprogram, kan Fysioterapien Ballerup hjælpe. Vi tilbyder alt inden for skadebehandling, og vores medarbejdere sørger for at holde sig ajour på udviklingen i behandlingsformer, så de altid kan tilbyde dig den bedst mulige service, der kan forbedre enten din bevægelighed eller din kondition.

Vores fysioterapi klinik i Centrumgaden

I vores klinik i Centrumgaden, står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe vores patienter med en lang række af behandlingsmuligheder. Hos Fysioterapien har vi en bred ekspertise inden for vores fagområde, der sikrer vores patienter hurtige og holdbare resultater.

Vi har i mange år hjulpet patienter, der har oplevet smerter og gener forårsaget af et stillesiddende arbejde eller manglende aktivitet i hverdagen. Derudover har vi ofte patienter, der har behov for genoptræning grundet sportsskader. Vores medarbejdere har dermed fået stor erfaring med at yde forskellige behandlinger.

Der er ikke en situation, der er ens – og derfor tager vi altid udgangspunkt i dig og dit liv, når vi påbegynder en behandlingsproces. Dit første møde med os i klinikken vil derfor være i konsultation, hvor vi får indblik i din skade eller ønsker, så vi i fællesskab kan sammensætte et behandlingsforløb, der passer til din hverdag og livsstil.

Hos Fysioterapien har vi fokus på sundhed, velvære og en aktiv livsstil – uanset om du ønsker en livsstilsændring, performanceoptimering eller lindring af smerter, kan vores kvalificerede medarbejdere hjælpe dig.

Træningsabonement til styrketræning & fitness i Fysioterapien.dk Ballerup.

 Får du  fysioterapi  i Ballerup, kan du som patient eller pårørende købe et træningsabonnement og træne selv  i klinikkens  åbningstid. Du får  lagt et træningsprogram, og du kan også deltage på alle de hold du har lyst til.
Vi har hold fra mandag-torsdag kl. 18-19, samt 3 hold lørdag fra 10-12.

Du skal ikke være bange for at niveauet er for højt til dig, vores dygtige fysioterapeut studerende tilpasser nemlig holdet til hver enkelt deltager, så alle kan være med. Du skal heller ikke tilmelde dig på forhånd, men blot møde op i klinikken i Ballerup, og man skal hverken melde afbud eller betale et gebyr hvis man er forhindret i at deltage. På holdene kan du få vejledning og inspiration til nye øvelser og blive en del af et fællesskab.

Det koster ikke ekstra at deltage på hold. Køb et abonnement i receptionen allerede i dag.

Du kan finde en holdoversigt på klinikkens opslagstavle i receptionen. Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til ballerup@fysioterapien.dk eller ringe på telefon 44 65 36 18. Der er telefontid mellem kl. 8.00-13.00.

 

Åbningstider:

Mandag:
8-20
Tirsdag:
8-20
Onsdag:
8-20
Torsdag:
8-20
Fredag:
8-16
Lørdag:
10-14
Søndag:
Lukket

Kontakt info:

Adresse
Centrumgaden 1,
2750 Balleup
4465 3618 (kl. 08:00-13:00)