Menu

Fysioterapien i Ballerup

Fysioterapien Ballerup er en klinik med træningscenter, hvor du vil blive mødt af et glad og veloplagt fysioterapeut team i nogle skønne rammer og faciliteter. Desuden har vi fysioterapi- og behandlingsklinik i East Kilbride Badet hvor vi også hver dag tilbyder træning i varmtvandsbassin.

Camilla Julin

Camilla Julin

Fysioterapeut, Afdelingsleder Gladsaxe

"Ved Fysioterapien Ballerup tilstræber vi os altid på, at du uanset funktionsniveau og alder vil føle dig velkommen og tryg."

Hos Fysioterapien Ballerup forefindes der er en bred vifte af fagligt dygtige personale hvilket giver dig en mulighed for at få analyseret din skade ud fra forskellige indgangsvinkler. Alle i behandlingsteamet holder sig opdateret på den nyeste viden og har videreuddannet sig indenfor McKenzie, Mulligan, fysio pilates, akupunktur mv. Når du besøger vores faciliteter i Ballerup er det både praktisk og nemt. Der er ved begge vores klinikker gratis parkering og elevator ved klinikken i Centrumgaden.

Åbningstider

Mandag: 08:00-20:00
Tirsdag: 08:00-20:00
Onsdag: 08:00-20:00
Torsdag: 08:00-20:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: 09:30-13:30
Søndag: Lukket

Adresser

Ballerup Svømmehal
Ballerup Idrætsby 32
2750 Balleup

Fysioterapien Centrumgaden
Centrumgaden 1
2750 Balleup

Mød teamet hos
Fysioterapien ballerup

Simon Hermund

Fysioterapeut og massør

Tine Glæsel

Fysioterapeut

Mads Johansen

Fysioterapeut

Louise Skytte Hansen

Fysioterapeut

Jovan Mitrovic

Fysioterapeut

Stine Bøgesvang Nielsen

Fysioterapeut

Alexander Stenkilde Jensen

Fysioterapeut & 2. års Osteopatstuderende, Faglig ansvarlig

Kristoffer Tøttenborg

Fysioterapeut & 1. års Osteopatstuderende

Kamilla Lyng Nikolajsen

Fysioterapeut (barsel)

Andrea Kleist

Fysioterapeut, SoMe ansvarlig

Jeanette Hansen

Fysioterapeut (barsel)

Jackie

Sekretær

Lars Eberhardt

Fysioterapeut, Indehaver af Fysioterapien.dk

Signe Worck

Fysioterapeut

John Madsen

Hypnotisør

Maria Rovsing

Fysioterapeut, Afdelingsleder Ballerup

Camilla Julin

Fysioterapeut, Afdelingsleder Gladsaxe

Behandling og fysisk velvære

Ved Fysioterapien Ballerup tilstræber vi os altid på, at du uanset funktionsniveau og alder vil føle dig velkommen og tryg. Det er vigtigt for os, at din problemstilling bliver diagnosticeret rigtigt og du bliver taget alvorligt, og derigennem bliver taget hånd om dig med den bedste fysioterapeutiske behandling af kroppens muskler og led. Fysioterapi udføres af vores egne fysioterapeuter og massageterapeuter og vi hjælper dig med genoptræning så du kan få et bedre fysisk velvære.
Vores dygtige fysioterapeuter tilstræber altid at være opdaterede i forhold til den nyeste viden inden for vores område, og vil møde dig velforberedt for at hjælpe dig med eksempelvis genoptræning, skades behandling igennem rigtig koordineret fysioterapeutisk behandling, holdtræning og massage. Flere af vores kunder og holddeltagere kommer fra Herlev, Måløv og Søborg – Tæt på Ballerup.

Træning og behandlinger i Fysioterapien Ballerup

Hos Fysioterapien Ballerup, tilbyder vi ud over fysioterapi en lang række behandlinger, samt træningsaktiviteter. Holdtræningen foregår enten “på land” eller “i vand”. Holdtræning er en sjov og social måde at træne på. Man kan sige, det er en hyggelig og sjov social træningsform, hvor du kan gå med en god ven, veninde eller alene og møde nye mennesker.
Du kan i højre kolonne se et udvalg af hvilke hold, træningsaktiviteter, samt behandlingstyper som du kan gøre brug af ved os i Fysiopterapien Ballerup.
I Ballerup Svømmehal tilbyder Fysioterapien både individuel– og holdtræning i svømmehallens lækre varmtvandsbassiner. Træning i varmtvandsbassin er ideelt for folk der lider af led- og muskelsygdomme. Når man er i vandet, kan man motionere fuldstændig ubesværet, samtidig med at man kan nyde det varme vands beroligende effekt på krop og sjæl.
I Ballerup svømmehal er det bl.a. muligt at tilmelde sig varmtvandshold, der henvender sig specielt til gravide kvinder, folk med gigt eller rygproblemer eller folk der er i genoptræning efter et tilfælde af apopleksi – en blodprop eller blødning i hjernen mv. Vi tilbyder også i Fysioterapien Ballerup styrketræning for unge mellem 13 og 18 år. Her kan de unge få lagt deres eget personlige træningsprogram, blive instrueret i den rette træningsteknik og selvfølgelig blive superviseret af autoriserede fysioterapeuter, så de ikke overbelaster deres krop eller træner uhensigtsmæssigt. Du kan købe et trænings abonnement og med i prisen er træning på hold, hvor vores dygtige fysioterapeut studerende underviser.

Priser på fysioterapi

Vi giver fysioterapeutisk behandling og træning med tilskud fra den offentlige sygesikring og fra Danmark. Det vil sige at det offentlige yder tilskud til din fysioterapi behandling, hvis du vælger at gå hos os.