Menu

Fysioterapien.dk i Gladsaxe

Fysioterapien Gladsaxe holder til i Gladsaxe Svømmehal, hvor vi hver dag tilbyder træning i varmtvandsbassin, du vil blive mødt af et glad og veloplagt fysioterapeut team i nogle skønne rammer og faciliteter. Desuden har vi fysioterapi- og behandlingsklinik i Gyngemosehallen i Gladsaxe.

Lars Eberhardt

Lars Eberhardt

Fysioterapeut, Indehaver

"Hos Fysioterapien har vi kombineret alt det bedste inden for genoptræning og behandling under et tag"

Alle i behandlingsteamet holder sig opdateret på den nyeste viden og har videreuddannet sig indenfor McKenzie, Mulligan, fysiopilates, akupunktur mv. Når du besøger vores faciliteter i Gladsaxe er det både praktisk og nemt. Der er ved begge vores klinikker gratis parkering og elevator ved klinikken i Gyngemosehallen.

Åbningstider

Mandag: 08:00-20:00
Tirsdag: 08:00-20:00
Onsdag: 08:00-20:00
Torsdag: 08:00-20:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Adresser

Gladsaxe Svømmehal
Vandtårnsvej 55
2860 Søborg

Gyngemosehallen
Gyngemose Parkvej 28A
2860 Søborg

Mød teamet hos
Fysioterapien gladsaxe

Aleksandra Zegalski

Fysioterapeut & 3. års Osteopatstuderende

Louise Skytte Hansen

Fysioterapeut

Jovan Mitrovic

Fysioterapeut

Kamilla Lyng Nikolajsen

Fysioterapeut (barsel)

Lars Eberhardt

Fysioterapeut, Indehaver

Tine Schliemann

Massør og klinik koordinator

Camilla Julin

Afdelingsleder, fysioterapeut

Læs mere om Fysioterapien Gladsaxe

Fysioterapien i Gladsaxe svømmehal

Fysioterapien Gladsaxe Svømmehal tilbyder forskellige behandlinger i vores behandlingslokaler og genoptræningsforløb både individuel– og holdtræning i svømmehallens lækre varmtvandsbassiner. Træningen i varmtvandsbassin er ideelt for overvægtige og folk der lider af led- og muskelsygdomme. Nede i vandet kan man bevæge sig fuldstændig ubesværet, og man kan nyde det varme vands beroligende effekt på krop og sjæl. Fysioterapien.dk og træning i varmt vand hænger uløseligt sammen. Hjerte- og kredsløbssystemet styrkes gennem vandtrykket. Den høje temperatur varmer og blødgør musklerne, løsner op og gør godt når kroppen er anspændt. Turbulens i vandet er en god hjælp for træning af balancen.

Fysioterapien i Gyngemosehallen

Fysioterapien i Gyngemosehallen er lokaliseret i top moderne lokaler i Gyngemosehallen, hvor vi har ALT i trænings og behandlingsudstyr herind under fysioterapi.
Hos Fysioterapien.dk i Gladsaxe har vi samlet et team af dygtige fysioterapeuter og behandlere. Alle hos Fysioterapien.dk i Gladsaxe har brugt mange år på at videreuddanne og dygtiggøre sig inden for faget fysioterapi, akupunktur og manuel behandling af muskler, knogler, led og nervesystemet. På den måde kan vi med den rette fysioterapeutiske behandling hjælpe dig med at udrede dit problem. Der er gode parkerings muligheder og offentlig transport muligheder.

Behandling og genoptræning

Vi har kombineret alt det bedste inden for genoptræning og behandling under et tag. Hos os har du mulighed for at få den rette vejledning og opnå fysioterapeutisk behandling, massage og akupunktur. På den måde giver vi dig de bedste forudsætninger for at få den rette rådgivning og behandlingsteknik, så der bliver taget hånd om dig med den bedste fysioterapeutiske behandling af kroppens muskler og led. Fysioterapi udføres af vores egne fysioterapeuter og massageterapeuter og vi hjælper dig også med genoptræning så du kan få et bedre fysisk velvære.
Fysioterapi foregår som individuel behandling, men kan også forekomme i form af holdtræning, hvis der er flere med lignende problematik. Hvis du går med gener i skuldre, nakke, hovedpine, ryg eller andre steder i kroppen kan det være en god ide at få en aftale med en fysioterapeut, da denne vil kunne hjælpe dig eller vejlede dig til den rigtige behandling. Igennem genoptræningsforløb kan vi ved Fysioterapien.dk i Gladsaxe forkorte din restitutions- og skades periode betydeligt og det vil forhindre, at dit problem genopstår igen. Vores faciliteter ligger tæt på Søborg, Måløv og Herlev

Priser på fysioterapi

Vi giver fysioterapeutisk behandling og træning med tilskud fra den offentlige sygesikring og fra Danmark. Det vil sige at det offentlige yder tilskud til din fysioterapi behandling, hvis du vælger at gå hos os.