Fysioterapien Gladsaxe Gyngemosehallen

  • Idrætsfysioterapeut,hofteoperation

Hvem er vi?

Fysioterapien Gladsaxe holder til i Gyngemosehallen. Vi er lokaliseret i top moderne lokaler i Gyngemosehallen, hvor vi har ALT i trænings og behandlingsudstyr herindunder fysioterapi. Desuden har vi fysioterapi- og behandlingsklinik, samt varmtvandsbassin i Gladsaxe Svømmehal tæt der på. Du kender os på navnet Fysioterapien Gladsaxe.

Hos Fysioterapien Gladsaxe i Gyngemosehallen har vi samlet et team af Danmarks dygtigste og fysioterapeuter og behandlere. Alle hos Fysioterapien Gyngemosehallen i Gladsaxe har brugt mange år på at videreuddanne og dygtiggøre sig inden for faget fysioterapi, akupunktur og manuel behandling af muskler, knogler, led og nervesystemet. På den måde kan vi med den rette fysioterapeutiske behandling hjælpe dig med at udrede dit problem.

Behandling og genoptræning

Vi har kombineret alt det bedste inden for genoptræning og behandling under et tag. Hos os har du mulighed for at få den rette vejledning og opnå fysioterapeutisk behandling, massage og akupunktur. På den måde giver vi dig de bedste forudsætninger for at få den rette rådgivning og behandlingsteknik, så der bliver taget hånd om dig med den bedste fysioterapeutiske behandling af kroppens muskler og led. Fysioterapi udføres af vores egne fysioterapeuter og massageterapeuter og vi hjælper dig også med genoptræning så du kan få et bedre fysisk velvære.
Fysioterapi foregår som individuel behandling, men kan også forekomme i form af holdtræning, hvis der er flere med lignende problematik. Hvis du går med gener i skuldre, nakke, hovedpine, ryg eller andre steder i kroppen kan det være en god ide at få en aftale med en fysioterapeut, da denne vil kunne hjælpe dig eller vejlede dig til den rigtige behandling. Igennem genoptræningsforløb kan vi ved Fysioterapien Gyngemosehallen Gladsaxe forkorte din restitutions- og skadesperiode betydeligt og det vil forhindre, at dit problem genopstår igen.

Besøg Fysioterapien Gyngemosehallen i Gladsaxe

Vi har bl.a.: Individuel & holdtræning og individuel træning i træningscenter. Du kan i højre kolonne se et udvalg af hvilke hold, træningsaktiviteter, samt behandlingstyper som du kan gøre brug af ved os i Fysioterapien Gyngemosehallen i Gladsaxe. Der er gode parkerings muligheder og offentlig transport muligheder.

Priser på fysioterapi

Vi giver fysioterapeutisk behandling og træning med tilskud fra den offentlige sygesikring og fra Danmark. Det vil sige at det offentlige yder tilskud til din fysioterapi behandling, hvis du vælger at gå hos os.

 

Åbningstider:

Mandag:
08:00-20:00
Tirsdag:
08:00-20:00
Onsdag:
08:00-20:00
Torsdag:
08:00-20:00
Fredag:
08:00-20:00
Lørdag:
Lukket
Søndag:
Lukket

Holdplaner og onlinebooking

Kontakt info:

Gyngemosehallen
Gyngemose Parkvej 28A
2860 Søborg
4465 3618 (kl. 08:00-17:00)