Fysioterapien Gladsaxe Svømmehal

  • Idrætsfysioterapeut,hofteoperation

Hvem er vi?

Fysioterapien Gladsaxe holder til i Gladsaxe Svømmehal. Desuden har vi fysioterapi- og behandlingsklinik, i Gyngemosehallen Gladsaxe. Du kender os på navnet Fysioterapien Gladsaxe.

Behandling og genoptræning

Hos Fysioterapien har vi kombineret alt det bedste inden for genoptræning og behandling under et tag. Hos os har du mulighed for at få den rette vejledning og opnå fysioterapeutisk behandling, massage og akupunktur. På den måde giver vi dig de bedste forudsætninger for at få den rette rådgivning og behandlingsteknik, så der bliver taget hånd om dig med den bedste fysioterapeutiske behandling af kroppens muskler og led. Fysioterapi udføres af vores egne fysioterapeuter og massageterapeuter og vi hjælper dig også med genoptræning så du kan få et bedre fysisk velvære.

Besøg Fysioterapien Gladsaxe Svømmehal

Fysioterapien Gladsaxe Svømmehal tilbyder forskellige behandlinger og genoptræningsforløb både individuel– og holdtræning i svømmehallens lækre varmtvandsbassiner. Træningen i varmtvandsbassin er ideelt for overvægtige og folk der lider af led- og muskelsygdomme. Nede i vandet kan man besvæge sig fuldstændig ubesværet, og man kan nyde det varme vands beroligende effekt på krop og sjæl. Fysioterapien.dk og træning i varmt vand hænger uløseligt sammen. Hjerte- og kredsløbssystemet styrkes gennem vandtrykket. Den høje temperatur varmer og blødgør musklerne, løsner op og gør godt når kroppen er anspændt. Turbulens i vandet er en god hjælp for træning af balancen. 08:00-17:00

Priser på fysioterapi

Vi giver fysioterapeutisk behandling og træning med tilskud fra den offentlige sygesikring og fra Danmark. Det vil sige at det offentlige yder tilskud til din fysioterapi behandling, hvis du vælger at gå hos os.

Åbningstider:

Mandag:
08:00-20:00
Tirsdag:
08:00-20:00
Onsdag:
08:00-20:00
Torsdag:
08:00-20:00
Fredag:
08:00-16:00
Lørdag:
Lukket
Søndag:
Lukket

Holdplaner og onlinebooking

Kontakt info:

Gladsaxe Svømmehal
Vandtårnsvej 55
2860 Søborg
4465 3618 (kl. 08:00-17:00)