Gravidbassin

Fysioterapien.dk tilbyder graviditetstræning i varmtvandsbassin til alle gravide der enten vil holde sig i form under graviditeten eller har gener og har brug for smertelindring og muligheden for at bevæge sig skånsomt.

Vores dygtige fysioterapeuter planlægger træningen ud fra et niveau, hvor alle kan være med og vi bestræber os altid på at have fokus på den enkelte. Fysioterapien.dk tilbyder graviditetstræning i varmtvandsbassin til alle gravide der enten vil holde sig i form under graviditeten eller har gener og har brug for smertelindring og muligheden for at bevæge sig skånsomt.

Der er flere fordele ved graviditetstræning i bassin da denne form for træning føles lettere og er blidere ved muskler og led, som nemt kan blive ømme, når du er gravid. Det varme vand er derudover med til at løsne de ømme muskler, og under selve træningen kan du pga. vandets opdrift føles let og ubesværet. Det er en rar måde for dig som gravid, at styrke muskler og led.
Motionen holder dig i form under selve graviditeten og giver dig mulighed for at træne og socialisere dig med andre gravide kvinder under afslappede forhold.

  • Kan jeg få direkte adgang?

    Hos Fysioterapien.dk Ballerup behøver du ikke have en henvisning fra din praktiserende læge. Du skal dog have en tid hos en af vores fysioterapeuter, inden du kan starte på et hold. Her undersøger og snakker fysioterapeuten med dig om der er særlige hensyn der skal tages på holdet og kommer med gode råd og anbefalinger til din graviditet.