Babymotorik

Få inspiration til, hvordan du bedst understøtter dit barns motoriske udvikling samt stimulering af de primære sanser. Dette er med til at skabe fundamentet for en sund udvikling og det giver de bedste forudsætninger for en optimal trivsel. Få vejledning og større indblik i stimulering af sanserne gennem leg og bevægelse sammen med dit barn.
Der vil undervejs i forløbet være plads til den enkelte babys behov og interesser. Vi sætter massage, berøring og øvrig sansetræning på programmet. Hos Fysioterapien.dk Ballerup får du nogle hyggelige og inspirerende timer sammen med din baby i selskab med andre forældre og deres små. Derudover sørger fysioterapeut og babytummelinstruktør Kamilla for, at du får gode ideer til sjove og udviklende lege med hjem.

Babymotorik for din mødregruppe

Hvis du og din mødregruppe ønsker at gå til babymotorik sammen, så er det muligt at finde et tidspunkt som passer jer. Det er altid hyggeligt at lave noget aktivt sammen med sin mødregruppe og det kan være både sjovt og gavnligt at dele de hyggelige timer sammen med hinanden og jeres børn.

Babymotorik 3-6 mdr. 
Her vil fokus være på den gode kontakt mellem du og dit barn samt de tidlige udviklingstrin og du vil som forælder blive klogere på f.eks. hvornår må mit barn hænge på hoved? Hvorfor skal det trille? Hvorfor er det vigtigt med træning på maven?
De tre sanser som udvikles først hos barnet, er også dem vi særligt har fokus på og ikke mindst, hvordan vi stimulerer dem enkeltvis. Vi gennemgår en række øvelser og lege, hvortil vi benytter større og mindre redskaber og forskelligt legetøj såsom farverige bolde, tørklæder og tæpper. Børn elsker gentagelser og samtidig er det vigtigt at aflæse barnets reaktioner undervejs, for at sikre en god oplevelse.

Babymotorik 7-12 mdr.
Nu er dit barn begyndt at udforske verden mere på egen hånd. Søger du nye lege og aktiviteter som er alderssvarende og tilpasset dit barns motoriske udvikling her og nu, så hjælper vi jer gerne i gang. Du vil som forælder indgå i lege og bevægelser sammen med din baby, hvortil fokus især er på at få kroppens sanser til at samarbejde. At de tre primære sanser er velfungerende er afgørende for barnets motoriske udvikling, forståelse af egen krop og indlæring.
Her vil din baby og du blive præsenteret for lege med forskellige redskaber og samtidig også øvelser, hvor vi leger med tempoet i bevægelserne.
Babymotorik handler overordnet om, at I får en sjov og hyggelig time sammen og der tages altid udgangspunkt i den enkelte.

 • Kan jeg have min barnevogn med til babymotorik?

  Ja, naturligvis. Der er elevator i bygningen, så det er nemt at tage sin barnevogn med og denne kan holde på vores terrasse på 2. sal imens I er til babymotorik.

 • Skal jeg selv medbringe sanselegetøj?

  Nej. Vi sørger for mange spændende sanseting, bla. forskellige bolde, glimmerpakker, tørklæder og meget mere. Vores fysioterapeut Kamilla er kreativ og sørger altid for nogle sjove og interessante legesager til børnene.

 • Hvad skal jeg medbringe til babymotorik?

  Du skal blot komme som I er, så sørger vi for resten. Det kan være rart for dit barn at have et tæppe/bamse med som føles trygt for barnet.

 • Må vi komme to voksne og et barn?

  Prisen for holdet er for en voksen og et barn. Hvis I har et ønske om at tage jeres partner, bedsteforælder eller andet med en enkelt gang, så kontakt os for nærmere.

 • Jeg har flerlinger, må vi deltage?

  Ja da, naturligvis og mangler du hænder undervejs, så er vores fysioterapeut Kamilla altid behjælpelig og synes det er skønt når hun får lov at låne jeres børn undervejs 🙂

 • Er der puslebord?

  Ja, der findes toiletter og puslebord på 1. sal.

 • Er der mulighed for at låse sine ting inde?

  Ja. Vi har aflåste skabe, både på 1. og 2. sal, som man kan låne. Husk selv en lille hængelås til skabet.

 • Vi er en mødregruppe og ønsker at træne alene

  Vi forstår godt at I ønsker at hygge sammen og derfor tilbyder vi netop lukkede hold for de mødregrupper der ønsker det. I skal kontakte klinikken for nærmere planlægning.