Babytummel

Få inspiration til, hvordan du bedst understøtter dit barns motoriske udvikling samt stimulering af de primære sanser. Dette er med til at skabe fundamentet for en sund udvikling og det giver de bedste forudsætninger for en optimal trivsel. Få vejledning og større indblik i stimulering af sanserne gennem leg og bevægelse.

Der vil undervejs i forløbet være plads til den enkelte babys behov og ønsker. Vi sætter massage, berøring og øvrig sansetræning på programmet. Hos Fysioterapien.dk Ballerup får du nogle hyggelige og inspirerende timer sammen med din baby i selskab med andre forældre og deres små. Derudover sørger fysioterapeuten for, at du får gode ideer til sjove lege med hjem.

Babytummel for din mødregruppe

Hvis du og din mødregruppe ønsker at gå til babytummel sammen, så er det muligt at finde et tidspunkt som passer jer. Det er altid hyggeligt at lave noget aktivt sammen med sin mødregruppe og det kan være sjovt at dele de hyggelige timer sammen.

Babytummel 3-6 mdr. 
Her vil fokus være på de tidlige udviklingstrin og du vil som forælder blive klogere på – hvornår må mit barn hænge på hoved? Hvorfor skal det trille? Hvorfor er det vigtigt med træning på maven? De tre sanser som udvikles først hos barnet, er også dem vi særligt har fokus på og ikke mindst, hvordan vi stimulerer dem enkeltvis. Vi gennemgår en række øvelser og lege, hvortil vi benytter større og mindre redskaber, såsom bolde, tørklæder og tæpper. Børn elsker gentagelser og samtidig er det vigtigt at aflæse barnets reaktioner undervejs, for at sikre en god oplevelse.

Babytummel 7-12 mdr.
Nu er dit barn begyndt at udforske verden mere på egen hånd? Søger du nye lege og aktiviteter som er alderssvarende og tilpasset dit barns motoriske udvikling her og nu, så hjælper vi jer gerne i gang. Du vil som forælder indgå i lege og bevægelser sammen med din baby, hvortil fokus især er på at få kroppens sanser til at samarbejde. At de tre primære sanser er velfungerende er afgørende for barnets motoriske udvikling, forståelse af egen krop og indlæring.
Her vil din baby og du blive præsenteret for lege med forskellige redskaber og samtidig også øvelser, hvor vi leger med tempoet i bevægelserne.

Babymotorik handler overordnet om, at I får en sjov og hyggelig time sammen og der tages altid udgangspunkt i den enkelte.