Efterfødselstræning Begynder

På dette hold guides du igennem en træningssession hvor du genopbygger styrken i hele din krop, men med udgangspunkt i en stærk kerne. Vi tager udgangspunkt i Elin Solheims principper.

Efterfødselstræning. Begynder hold - Fysioterapien.dk/Ballerup

Efterfødsel træning begynder

På dette hold guides du igennem en træningssession hvor du genopbygger styrken i hele din krop, men med udgangspunkt i en stærk kerne. Vi træner funktionelt, dvs. hverdagsrelaterede øvelser, og har fokus på at styrke din bækkenbund og skabe en balance mellem træning- og hverdagsliv og have en krop der fungerer godt. Vi træner din bækkenbund og mave sammen med resten af kroppen. Og vi træner med tanke på alt det, den skal kunne fra nu af og resten af dit liv. Din efterfødselskrop har du ikke kun under din barsel, den har du resten af dit liv og derfor skal du passe på den.

Vi anbefaler dette hold til dig som har brug for et godt fundament for din videre træning. Dette hold skaber et godt udgangspunkt for dig og din krop til at fortsætte på vores efterfødselshold med lidt højere intensitet.

Dette hold er godt for dig:

  • der har rectus diastase
  • Der har født ved kejsersnit
  • har efterfødselsgener, fx bækkensmerter eller gener i bækkenbunden.

Her sørger din fysioterapeut for, at du får individuel vejledning alt efter hvordan din graviditet og fødsel har været. Holdet er med maks 5 deltagere, så det er muligt at tage individuelle hensyn og dit barn er naturligvis velkommen.

Inden du kan starte på dette hold, skal du møde til en forundersøgelse hos din fysioterapeut for at det sikres at du modtager den bedst mulige træning.

Se også vores Mødregruppetræning, hvor vores fysioterapeut Camilla Julin kan tilbyde træning hjemme hos jer.

 

  • Må jeg tage min baby med?

    Din baby er naturligvis velkommen til at være med i din træning og ved udvalgte øvelser kan vi inddrage baby 🙂