Gravidtræning på land

Fysioterapien.dk Ballerup tilbyder gravidtræning på land til dig, der er gravid og samtidig vil træne korrekt og med omtanke. Vores fysioterapeut Signe Mynster guider dig igennem træningen i vores holdsal hvor der ved hver enkelt træning vil være plads til den enkelte kvindes behov.

Vi ønsker at tilbyde dig træning på et mindre hold for at sikre dig en optimal og fokuseret træning der giver dig det bedste udbytte.

Under en graviditet ændrer kroppen sig markant og er under stor belastning. På dette hold lægges der vægt på træning, der henvender sig til gravide i alle faser af graviditeten. Træningen er tilrettelagt med henblik på forbedret stabilitet og styrke, som vil gavne dig før, under og efter fødslen. I sammenhæng med stabilitetstræningen, vil der også blive lagt vægt på træning af bækkenbunden og de delte mavemuskler. Hver gang afsluttes med grundig udstrækning og afspænding.

Der vil blive lagt vægt på det sociale på holdet, således at dem der har lyst, kan få en tilknytning til hinanden og forhåbentlig kan få glæde af hinanden under barslen.

Hos Fysioterapien.dk Ballerup behøver du ikke henvisning fra din praktiserende læge. Du skal dog have en tid hos en af vores fysioterapeuter inden du starter på et hold. Her undersøger og snakker fysioterapeuten med dig om der er særlige hensyn der skal tages på holdet og du vil modtage gode råd og anbefalinger til din graviditet.

Der er mulighed for tilskud fra “Sygeforsikringen danmark”.