Skitræning - synes du også vi går årets bedste sæson i møde?

Skitræning - synes du også vi går årets bedste sæson i møde?

Vinteren nærmer sig, og for mange i Danmark betyder det nedtælling til de sneklædte bjerge eller fjelde, de talrige timer i den friske tynde luft samt mange sjove timer på pisten med familie og venner.
Skiferien stiller krav til din krop og de lange dage på ski er ofte en udfordring hvis man ikke har holdt sit fysiske niveau ved lige i løbet af året. Det kan være hårdt for muskler, sener og led at klare de mange timer på pisterne og det er derfor nødvendigt at forberede kroppen med fysisk træning, så den er klar til den anstrengelse, som det er at stå på ski.

Fysisk træning er ikke kun nødvendigt for at undgå skader, men også for at du får mere ud af din skitur.
Hos Fysioterapien.dk tilbyder vi et skræddersyet træningsforløb til dig/jer der skal på skiferie uanset om det er første gang du skal på skiferie eller du er afsted hvert år. Ved at optimere din træningen inden årets skiferie, får du det maximale ud af den.

Fysioterapeut Magnus vil guide dig sikkert gennem skitræningen og som ægte skientusiast og skiinstruktør er du i rigtig gode hænder når det gælder årets skitræning.
Magnus vil sørge for en motiverende og udfordrende skitræning der vil bestå af funktionel træning med egen kropsvægt. Den primære træning vil bestå af styrketræning af ben og core og pulstræning samt balance og koordination – alle elementer der kan tages ud af skiløbets mange facetter.
Til træningen vil der anvendes TRX, håndvægte, sliders, kettlebells samt elastikker for at udfordre dig på netop dit niveau og ikke mindst forberede dig bedst muligt på pisternes mange udfordringer.

Tilmeld dig holdet allerede i dag, hvis du også ønsker at optimere din skioplevelse.

Dette hold oprettes igen til efteråret 2023.