Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur har vundet stort indpas de seneste år på grund af behandlingens mange gavnlige effekter. Hos Fysioterapien tilbyder vi akupunktur behandling mod flere forskellige fysiske og psykiske komplikationer. Hvis du vil prøve effekten på egen krop, er du velkommen i en af vores fem afdelinger for akupunktur i Københavnsområdet.

Hos Fysioterapien er vi et engageret og imødekommende hold af fysioterapeuter, som tilbyder behandling med Medicinsk Akupunktur i Ballerup, Gentofte og Gladsaxe.

Medicinsk Akupunktur er videnskabeligt dokumenteret til at være en meget effektiv smertestillende behandling, som kan afhjælpe forskellige smerter og komplikationer i kroppen. Hvor traditionel kinesisk akupunktur behandling er baseret på idéer om balance mellem energier i kroppen, tager medicinsk akupunktur udgangspunkt i moderne viden om patologi og neurofysiologi. Hos Fysioterapien.dk er vi autoriserede fysioterapeuter, som bruger denne viden som grundlag for vores behandlingsmetoder.

Effekten af Medicinsk Akupunktur

Behandlingen er nyttig i mange tilfælde. I kraft af at Medicinsk Akupunktur stimulerer dannelsen af endorphiner, er det gavnligt til behandling af både fysiske og psykiske komplikationer.

I forbindelse med fysiske skavanker som hævelse, muskelsmerter og hælsporer kan akupunktur virke smertestillende på grund af den øgede mængde af endorphiner. Ligeledes kan akupunktur dæmpe angst og andre psykiske lidelser som depression, da frigivelsen af endorphiner i forbindelse med en akupunktur behandling også bidrager til en forbedret følelse af glæde, energi og velvære.

Akupunktur til gravide

Da behandlingen virker naturligt smertestillende, tilbyder vi også akupunktur til gravide, som døjer med smerter og andre komplikationer i forbindelse med graviditet.

Medicinsk Akupunktur behandling er baseret på viden indsamlet fra utallige artikler og undersøgelser publiceret i anerkendte lægevidenskabelige tidsskrifter.

Fysioterapien.dk bruger Medicinsk Akupunktur, da det :

  • Forebygger udviklingen af kroniske smerter
  • Ophæver muskelømhed
  • Stimulerer dannelsen af endorphiner (kroppens naturlige smertedæmper)
  • Stimulerer dannelsen af cortisol (naturligt binyrebarkhormon, som nedbringer hævelse)
  • Mindsker behovet for lægemidler – og dermed deres bivirkninger
  • Øger følelsen af velvære
  • Forbedrer søvnkvaliteten
  • Forbedrer humøret
  • Giver en afslappet tilstand i kroppen

Besøg os her – Medicinsk akupunktur i Gladsaxe

Gladsaxe er en sportsglad by. Få byer er så rige på sportshaller og svømmehaller som Gladsaxe er i forhold til byens størrelse. Vores klinikker er derfor strategisk placeret, så de ligger tæt ved idrætsfaciliteter ved hhv. Gyngemosehallen og Gladsaxe Svømmehal. Det betyder, at sportsfolk har let adgang til medicinsk akupunktur. Medicinsk akupunktur virker mod muskelsmerter og frigiver kroppens naturlige smertedæmper, endorphiner. På samme måde hjælper medicinsk akupunktur kroppen med at slappe af. Vores klinikker har åbent helt til klokken otte de fleste hverdagsaftener, så der er altså god mulighed for at få medicinsk akupunktur i Gladsaxe efter arbejde. Det vil din krop sætte pris på.

Medicinsk akupunktur ved Lyngby

Vi tilbyder medicinsk akupunktur et stenkast fra Kongens egen Lyngby i Ballerup og Gladsaxe. Der er blot et kvarter i bus fra Lyngby Station til velvære og ro i sindet. Medicinsk akupunktur ved Lyngby giver dig ro i kroppen. Oplever du kroniske smerter for eksempel i forbindelse med gigt eller overanstrengelser kan medicinsk akupunktur være det rigtige for dig. Medicinsk akupunktur er imodsætning til kinesisk akupunktur dybt forankret i lægevidenskaben. Alle behandlere hos Fysioterapien.dk er uddannede fysioterapeuter. Det er din garanti for at være i trygge kompetente hænder. Siden 2013 har vi haft succes med at behandle patienter med medicinsk akupunktur ved Lyngby. Bor du i Lyngby og interesseret i at opleve resultaterne af medicinsk akupunktur på egen krop, så kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vidste du, at man kan få medicinsk akupunktur ved Ballerup?

Hos Fysioterapien.dk er vi enormt stolte over at kunne tilbyde dokumenteret effektiv medicinsk akupunktur til alle fra Ballerup. Vores afdelinger i Gladsaxe og Ballerup omkranser næsten Ballerup. Det betyder at uanset, hvor du er i Ballerup, er der aldrig længere end 20 minutter til en af vores klinikker. Døjer du med kroniske smerter, muskelømhed eller måske endda angst, kan medicinsk akupunktur måske være den rigtige løsning for dig. Medicinsk akupunktur virker ved at stimulere udvalgte punkter på kroppen. Alt efter hvor på kroppen, vi behandler opnåes forskellige resultater. Ét punkt frigiver endorphiner, et andet løsner specifikke muskelgrupper. Kontakt Fysioterapien.dk i dag og oplev medicinsk akupunkturs effekt på egen krop.

Medicinsk Akupunktur ved København

Fysioterapien.dk har fem afdelinger, hvor vi tilbyder Medicinsk Akupunktur i Københavnsområdet. Hvis du søger muligheder for personlig træning og Medicinsk Akupunktur i Gentofte, Lyngby og omegn, står vores venlige og motiverede fysioterapeuter klar til at tage imod dig i Kildeskovshallen. Hvis du foretrækker at afprøve akupunktur i Gladsaxeområdet, er du som sagt velkommen til at besøge vores afdelinger i Gladsaxe Svømmehal og Gyngemosehallen. Vi har desuden to afdelinger i Ballerup, som er beliggende i henholdsvis Ballerup Svømmehal og på Centrumgaden.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores afdelinger, hvis du kigger efter mulighed for træning, genoptræning og akupunktur tæt på Lyngby, Ballerup, Gentofte eller Gladsaxe, eller hvis du vil høre mere om akupunktur samt priser og andre tilbud hos Fysioterapien.dk.

Vi tilbyder fysioterapeutisk behandling med tilskud fra det offentlige. Dermed kan du modtage behandling og få dækket en del af prisen, når du vælger en akupunktur behandling i en af vores afdelinger.

Vores fagligt dygtige personale glæder sig til at byde dig indenfor i imødekommende rammer. Alle vores afdelinger byder på gode træningsfaciliteter samt akupunktur i forbindelse med graviditet, mod smerter eller andre komplikationer.

Akupunktur hvis du vil:
- Smertelinding

Kontakt og mere information:
Behandlingen er for alle. For nærmere information og tilmelding kontakt vores forskellige afdelinger.