Menu

Fysioterapi nær Herlev – dine professionelle fysioterapeuter

Hvis du leder efter fysioterapi eller massage nær Herlev, er du kommet til det rette sted. For her hos Fysioterapien tager vi glædeligt imod dig, der bor i 2730 Herlev og har bruge for kvalitetsbevidst, faglig og kompetent behandling, der virker. Vi ligger kun 6-7 km fra Herlev centrum, og vi mener i al ydmyghed, at den 15 minutters køretur er det hele værd. Vores store team af fysioterapeuter, behandlere og massageterapeuter brænder for at hjælpe dig – uanset din situation. Og det vigtigste for os er, at du føler dig velkommen og tryg.

Lars Eberhardt

Lars Eberhardt

Fysioterapeut, Indehaver af Fysioterapien.dk

"Vi ligger 6 km fra Herlev C og tilbyder alt fra osteoporosebehandling til efterfødsels- og graviditetstræning, akupunktur og laserterapi. "

Åbningstider

Mandag: 08:00-20:00
Tirsdag: 08:00-20:00
Onsdag: 08:00-20:00
Torsdag: 08:00-20:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Adresser

Gladsaxe Svømmehal
Vandtårnsvej 55
2860 Søborg

Gyngemosehallen
Gyngemose Parkvej 28A
2860 Søborg

Mød teamet hos
Fysioterapien gladsaxe

Simon Hermund

Fysioterapeut og massør

Aleksandra Zegalski

Fysioterapeut & 3. års Osteopatstuderende

Jovan Mitrovic

Fysioterapeut

Lars Eberhardt

Fysioterapeut, Indehaver af Fysioterapien.dk

Tine Schliemann

Massør og klinik koordinator

Priser og tilskud til fysioterapeutisk behandling

Vi har altid fokus på dig som et helt menneske, og selvom vi har erfaringen, ekspertisen og den faglige stolthed på plads, koster vores behandlinger ikke det hvide ud af øjnene. Derudover har du også mulighed for at få tilskud til fysioterapi hos os. Har du en henvisning til en fysioterapeut fra din læge, kan du ligeledes få et tilskud gennem den offentlige sygesikring. Med sygesikringen ”Danmark” kan du også få tilskud, ligesom arbejdspladser med sundhedsordning kan sende deres ansatte til Fysioterapien og forvente et tilskud. Svært fysisk handicappede kan få 100 % vederlagsfri fysioterapeutisk behandling med en lægehenvisning. Pensionister med et helbredskort kan også få nedsat prisen.

Et væld af fysioterapeutiske behandlingsformer

Vi hjælper patienter med alle typer lidelser og tilbyder flere behandlingsformer. Vi arbejder med alt fra rehabilitering af en tennisalbue til patienter med dystoni. Vi har kompetencer inden for et bredt, fysioterapeutiske felt, og vi tilbyder alt fra osteoporosebehandling til efterfødsels- og graviditetstræning, akupunktur og laserterapi. Mange af vores behandlinger foregår på hold, ligesom individuel behandling også kan tilbydes som hjemmebehandling.

Hvis du mener, at vi kan hjælpe dig, vil vi hellere end gerne være din fysioterapeut nær Herlev. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 44 65 36 18, ligesom du også sende en e-mail eller booke en tid online her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.