Menu

Fysioterapi nær Måløv – dine professionelle fysioterapeuter

Hos Fysioterapien er vi glade for at tilbyde borgere fra 2730 Måløv velkommen til vores moderne faciliteter og professionelle og trygge omgivelser i vores to afdelinger, som du finder 5-6 km fra Måløv centrum. Det er en køretur på blot ti minutter, men vi har også gode forbindelser med offentlig transport. Uanset om du har behov for massage, styrke- og genoptræning eller andre fysioterapeutiske behandlinger, står vores store team af erfarne, dedikerede og kompetente fysioterapeuter, massageterapeuter andre behandlere klar til at hjælpe dig. Vi værner om vores faglige stolthed – bl.a. ved altid at have fingeren på pulsen, når det drejer sig om de nyeste metoder og seneste viden. Alt dette er naturligvis til glæde for dig og vores andre patienter.

Lars Eberhardt

Lars Eberhardt

Fysioterapeut, Indehaver af Fysioterapien.dk

"Vores patienter kommer med vidt forskellige baggrunde, behov, skader og udfordringer. Vi ligger kun 5-6 km væk fra Måløv C - ikke mere end 10 minutter i bil, så besøg os gerne."

Åbningstider

Mandag: 08:00-20:00
Tirsdag: 08:00-20:00
Onsdag: 08:00-20:00
Torsdag: 08:00-20:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: 09:30-13:30
Søndag: Lukket

Adresser

Ballerup Svømmehal
Ballerup Idrætsby 32
2750 Balleup

Fysioterapien Centrumgaden
Centrumgaden 1
2750 Balleup

Mød teamet hos
Fysioterapien ballerup

Simon Hermund

Fysioterapeut og massør

Jovan Mitrovic

Fysioterapeut

Lars Eberhardt

Fysioterapeut, Indehaver af Fysioterapien.dk

Priser på fysioterapi nær Måløv

Der er mange muligheder for at få tilskud til fysioterapeutisk behandling. Medbringer du eksempelvis en henvisning fra din læge til fysioterapi, kan du få tilskud fra den offentlige sygesikring, ligesom sygesikringen ”Danmark” har sine fordele. Du kan også få tilskud med egen forsikring, eller hvis din arbejdsplads har en sundhedsordning. Derudover har pensionister også mulighed for at få nedsat priser på fysioterapi, hvis de har et helbredskort, ligesom svært fysisk handicappede kan få 100 % vederlagsfri behandling og træning.

Hjemmebehandling, akupunktur og mange andre behandlingsformer

Vi har en bred profil, og vores mange tilbud og behandlingsformer vidner om, at vi garanteret har noget for dig. Vi tilbyder både holdtræning og individuelle forløb, der bl.a. tæller hjemmebehandling. Vores patienter kommer med vidt forskellige baggrunde, behov, skader og udfordringer, og uanset om du lider af slidgigt, har rygproblemer eller er gravid, har vi ekspertisen, faciliteterne og lysten til at hjælpe dig. Vi skræddersyr gerne et individuelt program til dig, ligesom du til vores mange holdtræningstilbud vil møde ligesindede, der står i lignende situationer som dig. Det kan fx være nakke/skulder-hold og osteoporosehold for dig, der lider af knogleskørhed. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandlinger og tilbud, glæder vi os til at høre fra dig på telefon 44 65 36 18. Du kan også sende os en e-mail til enten [email protected] eller [email protected], ligesom det er muligt at booke en tid online her på siden.