Menu

Fysioterapi nær Søborg – autoriserede fysioterapeuter med flere ekspertområder

Blot tre kilometer og en 5-8 minutters køretur fra Søborg centrum har du mulighed for at modtage kvalificeret, kompetent og professionel fysioterapeutisk behandling. Så hvis du leder efter fysioterapi og massage nær Søborg, er du kommet til rette sted. For her hos Fysioterapien har vi en bred profil, der gør, at vi hjælper et væld af forskellige patienter med vidt forskellige skader, udfordringer og behov. Men på trods af, at vi dækker bredt, kan du altid forvente, at vi går fokuseret til værks, når vi behandler vores patienter med omsorg, respekt og faglig stolthed.

Lars Eberhardt

Lars Eberhardt

Fysioterapeut, Indehaver af Fysioterapien.dk

"Hvis du leder efter fysioterapi og massage nær Søborg, er du kommet til rette sted. Vi ligger blot 3 km fra Søborg Centrum"

Åbningstider

Mandag: 08:00-20:00
Tirsdag: 08:00-20:00
Onsdag: 08:00-20:00
Torsdag: 08:00-20:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: 09:30-13:30
Søndag: Lukket

Adresser

Ballerup Svømmehal
Ballerup Idrætsby 32
2750 Balleup

Fysioterapien Centrumgaden
Centrumgaden 1
2750 Balleup

Mød teamet hos
Fysioterapien ballerup

Simon Hermund

Fysioterapeut og massør

Jovan Mitrovic

Fysioterapeut

Lars Eberhardt

Fysioterapeut, Indehaver af Fysioterapien.dk

Fysioterapeutisk behandling til alle og priser, hvor alle kan være med

Her hos Fysioterapien har du gode muligheder for at få tilskud på fysioterapi. Med den offentlige sygesikring og en henvisning fra din læge kan du få nedsat prisen. Sygesikringen ”Danmark” har også sine fordele, ligesom det også kan være, at din arbejdsplads har en sundhedsordning. Med din egen ulykkesforsikring kan du også få nedsat prisen på fysioterapi. Er du pensionist, kan du med et helbredskort også få tilskud. Omfanget afhænger af din situation. Svært fysisk handicappede kan også behandling og træningsforløb 100 % vederlagsfrit, såfremt en lægehenvisning kan fremvises.

Klinikken for alle – vi dækker bredt med vores behandlingsmuligheder

Uanset om du leder efter en fysioterapeut nær 2860 Søborg, der tilbyder graviditetsbehandling, fysioterapi for børn, fysiopilates, akupunktur eller andre behandlingsformer, såsom hjemmebehandling, styrke- og genoptræning og behandling i varmtvandsbassin, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vores veluddannede og erfarne fysioterapeuter arbejder i moderne faciliteter og trygge omgivelser, og vi sørger altid for at være opdaterede på den nyeste viden og de bedste metoder. Kontakt os på telefon 44 65 36 18 eller ved at sende en e-mail herfra siden, hvis du vil høre mere om vores forskellige behandlingsformer og tilbud eller har spørgsmål vedrørende vores faciliteter og træningsprogrammer. Du kan også nemt og hurtigt booke en tid online. Vi ser frem til at høre fra dig.