Behandling og lindring af slidgigt

Slidgigt, eller artrose, er en lidelse som rammer kroppes led, og hvor brusk og væv omkring leddene langsomt ødelægges. Desværre kan man ikke helbrede slidgigt, dog kan man gøre rigtig meget for at lindre smerter og bremse udviklingen af slidgigten. Her er træning nemlig en af de bedste våben.

Derfor har vi netop nu oprettet nye hold, for jer som lider af slidgigt i knæ og hofte, hver fredag formiddag i
vores fitnesscenter på Gyngemoseparkvej 28A.

Slidgigt forløb hos Fysioterapien

Hos os kommer du i et 3-måneders forløb med holdtræning 1-2 gange ugentligt og nøje instruktion i hjemmeøvelser, du selv for til opgave at lave når vi ikke holder øje med dig.

Du bliver mødt af en fysioterapeut som laver en indledende samtale, undersøgelse og sammen sætter i mål for dit personlige forløb. Efterfølgende kommer du på vores artrosehold hvor du altid træner under supervision af din fysioterapeut.

Det er meget individuelt hvor god effekten af træning er, men typisk oplever vi at folk ikke er skuffede over at være kommet i gang og vi sørger for at du får masser af redskaber med, til at fortsætte på egen hånd. Lyder det som noget for dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon

Priser for vores gigthold

Med henvisning – 120,-

Uden henvisning – 199,-

Danmarks tilskud – 59,-

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon +45 20 30 68 09