august 24, 2022

Balancetræning for seniorer

Træning af balance er ofte et overset element, selvom det for mange faktisk er ekstremt vigtigt. Frygten for at falde eller følelsen af, at være usikker på benene kan være enormt invaliderende og ikke mindst en hæmsko for opretholdelse af egen livskvalitet. Balancetræning reducerer risikoen for fald og giver mere sikker gang og man færdes hurtigt mere selvsikkert.

Derfor har vi valgt at oprette et hold med fokus på netop dette. Holdet finder sted hver tirsdag kl 10:00 og er primært målrettet seniorer.

Heldigvis er der håb forude, for ligesom træning af muskelstyrke er balance faktisk et element som godt kan trænes og med forholdsvis god effekt.

Der kan være mange årsager til nedsat balance, det kan være som følge af en blodprop, nedsat styrke i kroppen grundet alder, operationer eller lignende. Årsagerne er utroligt mange men fælles for de fleste er, at vejen er ens – nemlig træning.

Vi lover sjov og inspirerende træning som kan integreres i hverdagen så du selv har redskaber til at forbedre og bibeholde din balance i fremtiden. Lyder det som noget for dig er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller på telefon for at høre mere.

Vi træner i vores afdeling i Gyngemosehallen, bagved den gamle tv by. 

Kom og få en gratis prøvetime. 

Holdtrænings priser

Med lægehenvisning 

120,- pr gang – tilskud fra ‘’Danmark’’ 59,-​

Uden lægehenvisning 

180,- pr. gang – tilskud fra “Danmark ” 59,- pr. gang. 

Vi træner også med vederlagsfrie patienter.

Er du i tvivl om din diagnose giver rettighed til vederlagsfri fysioterapi kan du kontakte din egen læge.

For tilmelding ring til os på telefon 2030 6809, eller send os en mail til [email protected] 

Vi glæder os til at se dig. 

Leave a comment