Efterfødselstræning

Træningen er tilpasset efterfødselskroppen med særligt fokus på styrke- og bevægelighedstræning af bækken, baglår og baller samt styrketræning af arme og skuldre – som særligt med et ammende barn, kan være overbelastede. Træningen er alsidig og vil bære præg af det som deltagerne på holdet ønsker fokus på.

Det skal være dejligt at vende tilbage til træning! Holdet vil også give inspiration til øvelser som du kan lave derhjemme, og give tips og råd til en mere hensigtsmæssig måde at bevæge sig på, så skader og skavanker forebygges.

Baby og barnevogn er naturligvis velkomne og det er altid tilladt at hoppe til og fra div. træningsøvelser hvis baby kræver din opmærksomhed af den ene eller anden grund. Nogle af øvelserne vil baby kunne være med, til stor fornøjelse for alle parter.

Flere informationer om holdet

  • Holdene har maks 6 deltagere
  • Holdene varer 55 min og foregår på Vandtårnsvej 55 (Gladsaxe Svømmehal)
  • Et forløb på 8 uger koster 1500kr
  • Vi anbefaler at man starter træning 4-6 uger efter fødslen (ved kejsersnit 6-8 uger) alt efter hvordan du har det.
  • Træningen foregår indendørs i en træningssal
  • Du vil oveni have mulighed for at booke 2×30 min massage til kun 250 kr. pr behandling i dit trænings forløb. Benyt ydelsen efterfødselsmassage under booking her via hjemmesiden.

Efter fødslen kan du allerede påbegynde bækkenbundstræning og gå ture – men lyt til kroppen og følg dets tempo. Kroppen må det den kan.

Få lavet et efterfødselstjek

Husk at du altid kan få et efterfødselstjek eller behandling for efterfødselsgener hos vores GynObs fysioterapeut Stine Underlin. Her kan du få undersøgt f.eks. funktionen af din bækkenbund, delte mavemuskler og evt. smerter eller spændinger i bækkenet og bækkenbunden.

Læs mere om GynObs her

Er det noget for dig?

Er du nysgerrig på at vide mere, så kontakt os på [email protected] og få en gratis prøvetime.

Behandler

Stine Underlin

Stine er uddannet fysioterapeut i januar 2019. Hun har stor interesse indenfor gravid- og efterfødselsbehandling. Men har derudover også flere års erfaring med behandling af problematikker i hele kroppen både akutte og kroniske. Derudover er Stine uddannet Medicinsk akupunktør og kan dermed også behandle forskellige lidelser med nåle.