Genoptræning

Hvorfor er det vigtigt at genoptræne?

 

Formålet med genoptræningen er så vidt muligt, at du bliver i stand til at gøre det samme, som du kunne, før du fik en skade. Eller sagt med andre ord, at du bliver så selvhjulpen og smertefri så hurtigt som muligt, så hurtigt som muligt.
Få lagt dit eget program og træn med din fysioterapeut på et af vores styrke- og genoptræningshold. Denne type hold vil være et led i din behandlingsplan og kan enten stå alene eller kombineres med behandlinger på briks. Din fysioterapeut eller fysioterapeutstuderende udformer et veltilrettelagt træningsprogram der passer netop til dig og løbende revurderes dette i takt med din behandling går fremad.
Du deltager på et hold sammen med andre, men der er stort fokus på dig og dine behov og der er altid en af vores  vores autoriserede fysioterapeuter tilknyttet holdet som vil supervisere og guide dig igennem træningen.

Du kan derfor altid spørge en fagperson, hvis du er i tvivl om noget med din træning.  Vi har hold alle hverdage og vi melder til efter “først til mølle”. Ring til klinikken og meld dig til. Se under kontakt.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på [email protected]  +45 20 30 68 09