Massage

 

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur. Der er fokus på bevægeapparatet, dvs. at få muskler, sener og led til at fungere optimalt.
Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, som stiller krav til massørens viden om, hvor musklerne udspringer, tilhæfter og hvordan de forløber.

Spændte og stive muskler løsnes hvorved kroppen afstresses. Muskelspændinger forebygges hvorved bevægelighed i muskler, sener og led øges.

Graviditetsmassage

Vi tilbyder massage for gravide på gravidbriks i alle vores afdelinger. Kroppen belastes enormt under en graviditet. Leddene, musklerne og knoglerne skal give plads til barnet og kan give store gener. Nogle får bækkenløsning og andre er generelt besværet i dagligdagen.

Ved en dybdegående massage kan disse gener afhjælpes og virke lindrende og afslappende. Du får desuden råd og vejledning til hvordan du selv kan lindre dit bækken når du skal slappe af. Se også vores tilbud om graviditetstræning i varmtvandsbassin.

Hotstone

Hot Stone massage, er en virkelig lækker behandling hvor man bliver masseret med ca. 56 grader varme lavasten. Ét strøg med disse varme sten, svarer til 5-6 strøg med hænderne. Dette gør at der virkelig trænges ned i muskelvævet. Samtidig, lægges der varme sten på kroppens Chakra punkter, hvilket stimulerer sindet og giver en fantastisk helhed.

Man føler sig som et helt nyt menneske! Dybdegående Hot Stone massage, er en fysiurgisk massage tilsat de varme sten. Dvs. du får en Hot Stone massage OG en dybdegående massage med hænderne. Du kan booke både 30 minutter og 60 minutter.

Forkæl dig selv!

HOT AROMA Massage

Hot Aroma massage er forkælelse af krop og sjæl med opvarmet olie tilsat skøn duft af selvvalgte æteriske olier. Aromamassage er en helkropsmassage, hvor der anvendes æteriske olier med virksomme stoffer, som optages både gennem huden via massagen, og gennem duftene som stimulerer det hormonelle system.

Olierne har hver i sær specifikke egenskaber, som genopretter balancen i kroppen og sindet. De æteriske olier udvindes af træer, buske, blomster, blade og urter og påvirker hele personen, både fysiske symptomer, adfærd og humør. Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon  +45 20 30 68 09