Ryghold

Ryghold henvender sig bredt til folk med lidelser i ryggen, både specifikke og non-specifikke.

Hvis du har brug for genoptræning efter en rygskade, har en svag ryg, eller ønsker at få styrket hele dit muskelkorset, så er vores ryghold ved Fysioterapien lige noget for dig. Vi arbejder os op helt fra bunden med fokus på øget styrke og stabilitet fra første gang på holdet.

Behandling af ondt i ryggen

Hvis du kommer i behandling hos os i Gladsaxe, vil vi i langt de fleste tilfælde give dig nogle øvelser til din ryg. Vi vurderer, om skaden har brug for behandling på briks, som kan blive kombineret med genoptræning.

Øvelserne kan variere alt efter, om du har ond i øverste del af ryggen eller ondt i lænden. Typisk vil øvelserne være normale rygløft, mavebøjninger, diagonalløft og skrå mavebøjninger. Som vi skrev længere oppe, kommer smerterne igen, hvis du ikke gør noget ved det. I 9 ud af 10 tilfælde hjælper det, hvis du får lavet dine øvelser regelmæssigt, da det handler om at få styrket muskulaturen.

Derfor kan du lave øvelserne hos os. Vi har et topmorderne træningscenter med professionelle maskiner, gode træningssale og varmtvandsbassin. Der er både mulighed for at genoptræne på hold, hvis du har brug for motivation fra andre – du kan dog også gøre det helt selv, hvis du mere er til det.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon  +45 20 30 68 09