Styrketræning for unge

 

Styrke & kredsløbstræning for 13-18 årige bosat i Ballerup kommune.

Ballerup kommunes ungdomsskole & fysioterapien.dk tilbyder alle 13-18 årige i kommunen gratis styrke- og kredsløbstræning. Du kan få lagt dit eget individuelle program, og træningen vil være superviseret af en af vores autoriserede fysioterapeuter.

Du kan derfor altid spørge en fagperson, hvis du er i tvivl om noget med din træning. Fysioterapeuten vil altid være tilstede som supervision, men du har mulighed for at træne selvstændigt eller med en af dine venner. Vi har ledige pladser, og vi melder til efter “først til mølle”. Ring til klinikken og meld dig til. Se under kontakt.

Styrke- & kredsløbstræning for unge (13-18 årige) bosat i Gentofte kommune.

Gentofte kommunes ungdomsskole & fysioterapien.dk tilbyder alle 13-18 årige i kommunen gratis styrke og kredsløbstræning. Du kan få lagt dit eget individuelle program, og træningen vil være superviseret af en af vores autoriserede fysioterapeuter.

Du kan derfor altid spørge en fagperson, hvis du er i tvivl om noget med din træning. Fysioterapeuten vil altid være tilstede som supervision, men du har mulighed for at træne selvstændigt eller med en af dine venner. Vi har ledige pladser, og vi melder til efter “først til mølle”.

Styrketræning for unge ligger mandag til torsdag kl.15-16 og fredag kl.14-15.