Fysio-pilates

Fysioterapien.dk tilbyder Fysio Pilates i Ballerup og Gladsaxe. Fysio Pilates er det bedste fra Pilates kombineret med fysioterapeutiske metoder. Træningen har fokus på at styrke og stabilisere ryg- og mavemusklerne samt at forbedre muskelbalance, kropskontrol og kroppens bevægelseskvalitet.

Fysio Pilates er en hensynstagende genoptræningsform, der har til formål at optræne de dybe stabiliserende ryg- og mavemuskler omkring columna – måske bedre kendt som rygsøjlen.

Metoden tager udgangspunkt i Pilates men er dog mere koncentreret mod fysioterapeutiske resultater, da der er fokus på den muskulære balance, som vi eksempelvis kender fra Kinetic Control. Derfor har Fysio Pilates fleres væsentlige fordele i et genoptræningsforløb. Af andre fordele kan vi nævne, at træningsformen:

  • Virker smertereducerende
  • Forbedrer koordination og smidighed
  • Øger kropsbevidsthed
  • Forbedrer kropsholdning

Uanset om du vælger at træne på vores hold for Fysio Pilates i Gentofte eller i Ballerup, bliver du mødt af glade, engagerede og veloplagte fysioterapeuter med gode faglige forudsætninger. Vores medarbejdere er altid opdateret i forhold til den nyeste viden, hvilket sikrer, at du altid modtager en tidssvarende og effektiv fysioterapeutisk behandling.

Pilates for gravide og rygpatienter

Da øvelserne i Fysio Pilates i høj grad tager hensyn til eventuelle smerter og samtidig fokuserer på at styrke musklerne omkring mave og ryg, egner træningsformen sig især for rygpatienter. Fysio Pilates for gravide er dog også gavnligt, da mange kvinder oplever ryg- og lændesmerter under graviditeten, hvilket træningsformen kan være med til at afhjælpe.

Når vi træner Fysio Pilates har vi meget fokus på kropskontrol og at opnå en hensigtsmæssig holdning. Det er derfor en optimal genoptræningsform for især rygpatienter, som netop primært bør træne stabilitet.

Øvelserne skrider løbende frem, hvorved de ydre ryg- og mavemuskler ligeledes bliver trænet. Der er plads til maksimalt 6 deltagere på holdende, hvilket giver os bedre mulighed for at supervisere og korrigere hver enkelt deltager med udgangspunkt i vores fysioterapeutiske viden.

Fysio Pilates handler også om at omdanne dårlige bevægelses- og holdningsvaner til gode. Mange rygpatienter er i kraft af deres lidelse hæmmet i deres bevægelsesapparat og har derfor tendens til at bevæge sig på en uhensigtsmæssig måde. Fysio Pilates har netop til formål at forbedre den måde, du bevæger dig på. Kort sagt er Fysio Pilates hos Fysioterapien.dk ligestillet med “ryghold” på grund af træningsformens gavnlige effekter på holdning, bevægelse og rygmuskulatur.

Fysio Pilates i Gentofte og Ballerup

Fysioterapien.dk tilbyder Fysio Pilates i Københavnsområdet. Du er altid velkommen til at kontakte en af afdelingerne, hvis du vil høre mere om muligheden for at komme på et hold – eller hvis du vil vide, hvordan et forløb kan hjælpe dig.

Holdene ledes af autoriserede fysioterapeuter med stor viden om kroppens anatomi. Ligeledes er vi i stand til at tilpasse øvelserne til den enkelte patient. Da holdene altid er på maksimum 6 personer, har vi desuden bedre mulighed for at skræddersy et individuelt forløb til alle deltagere.

Der er i teorien plads til alle – lige fra rygpatienten til elitegymnasten. Træningen er for alle uanset form, vægt, alder og eventuel diagnose. Vi har hold for Fysio Pilates i Gladsaxe og i Ballerup. Begge afdelinger er praktisk placeret tæt på parkeringspladser og med gode adgangsforhold for bevægelseshæmmede.

Find os her

Fysioterapien.dk har flere afdelinger for fysioterapi og Fysio Pilates i Københavnsområdet. Vi tilbyder dog ikke Fysio Pilates i Gladsaxe-afdelingerne og i Ballerup Svømmehal. Her tilbyder vi dog en bred vifte af andre former for hold- og personlig træning. Alle steder vil du blive mødt af fagligt uddannet personale, som tager hensyn til dig og dit niveau.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon 44 65 36 18

Fysio-pilates