Styrke & genoptræning

Kom og prøv at træne med din fysioterapeut i vores lækre træningscentre i Fysioterapien.dk.

Få lagt dit eget program og træn med din fysioterapeut på et af vores styrke og genoptræningshold. Ingen skade er for stor eller lille. Vi laver et program der passer netop til dig. Du kan så komme og træne sammen med andre, og der er en fysioterapeut tilstede. Vi laver små og overskuelige hold.  Der er også mulighed for at tegne et abonnement og træne selv. Spørg din fysioterapeut for yderligere information.

Har du en mere alvorlig skade, følger fysioterapeuten din træning, indtil du er “klar til at blive sluppet løs” på et af vores hold, eller til selvtræning via et abonnement.

Træning & genoptræning er en stor del af vores hverdag på alle klinikkerne.

Vi tilstræber at have så gode træningsfaciliteter som muligt, da træning er utroligt vigtigt, både som behandling, og som forebyggende foranstaltning.
Det vi især tilbyder, er træning/genoptræning i enten varmtvandsbassin eller i vore styrketræningsafsnit. Inden man begynder på et træningsforløb, starter vi med en halv times obligatorisk screening & test, for at sikre at vi lægger ud med det rigtige niveau. Dette gælder for både individuel og holdtræning, samt for såvel træning i bassin eller i styrketræningsafsnittet. Træningen foregår individuelt eller på hold, altid med en fysioterapeut eller fysioterapeut studerende.

 

For nærmere information, spørg din fysioterapeut, eller ring til en af vor sekretærer.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon 44 65 36 18

Holdet kan trænes her:

fysioterapi Gentofte