Yoga

Yoga

Yoga øger din velvære

De fysiske øvelser i yoga eller asana som de kaldes, styrker de svage områder i kroppen og arbejder med dem. Man udspænder og strækker de forkortede muskler og giver styrke til de svage muskler. Ved Yoga arbejdes der både med kroppens store og små muskler i fødder, tæer, fingre og hænder.

Ved at lytte til bevægelsen gennem åndedrættet bliver man opmærksom på de fysiske begrænsninger og kommer derfor ikke til at øve vold på kroppen.

Yoga i Fysioterapien

Vær god ved dig selv og kom til yoga: træk vejret, stræk og styrk kroppen, og fordyb dig i det som er – her og nu….Vi starter små astanga vinyasa inspirerede yoga hold, på klinikken i Centrumgaden i Ballerup. Her vil der være fokus på den enkelte deltager og vi vil lave yoga med flow, så pulsen stiger og blodcirkulationen øges. Vi tager udgangspunkt i solhilsnen, så alle dele af kroppen strækkes og styrkes, og vi vil bruge åndedrættet til at komme dybere ind i stillingerne, stresse af og fordybe os. Hver klasse afsluttes med en kort meditation eller yoganidra.

Efter blot en enkelt Yoga klasse vil du kunne mærke effekten, og uanset om du er øvet eller begynder, er der plads til dig.Undervisningen foregår torsdage ml. Kl. 17-18 i Fysioterapien.dk`s lokaler i Centrumgaden 1  2 sal, 2750 Ballerup. Ti klasser koster 1200 kr. og tre klasser 450 kr. (Tre klasser kan kun købes én gang). Der ydes ikke offentligt sygesikringstilskud.  Undervises af Anja Løve autoriseret fysioterapeut, pilates- og yogainstruktør, og med mange yoga-år på bagen.

Der er mulighed for enetimer, hvis dette ønskes.

 

Holdet kan trænes her:
Tilmeld dig Yoga hvis du vil:
- Øge din muskelstyrke, kondition og bevægelighed
- Møde andre med samme problematikker
- Overvinde blufærdighed.
Kontakt og tilmelding:
For nærmere information og tilmelding kontakt vores forskellige afdelinger.