Japansk Cosmo Lifting– giv dit ansigt et foryngende boost!

Tine Schliemann

13 maj 2015 kl. 21 44

NYHED!!

Dette er Merete. Japansk lifting

Hun er ny hos os i fysioterapien.dk. Hun giver behandlinger i Japansk Lifting. Dette er et alternativ til en naturlig form for botox, der skal give til ansigt et foryngende boost.

Resten af februar har vi et introtilbud:

1 time for 400,-

Normalpris 575,-

Hvis det lyder spændende og som noget for dig, kan du bestille en tid på telefon 44 65 36 18 eller på mail Ballerup@fysioterapien.dk.

De bedste hilsener

Fysioterapien.dk Ballerup

Læs mere  om japansk lifting her:

Japansk Cosmo Lifting – giv dit ansigt et foryngende boost

Reducerer ansigtets fine linjer, sorte rande og poser under øjnene

Naturligt alternativ til botox

Japansk lifting er et naturligt alternativ til botox og fillers. Det er en ansigtsbehandling/massage, der øger blodcirkulationen, fjerner giftstoffer, ilter vævet og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Massagen fjerner spændinger i ansigtets mange muskler, og herved bliver huden mere spændstig og får en smuk glød efter behandlingen. Ligeledes reduceres poser og sorte rande under øjnene betydeligt.

Metoden

Japansk lifting kombinerer ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater. Hvis der skal opnås rynkereducerende resultat, anbefales 10 behandlinger inden for 1 måned. Herefter kan der vedligeholdes med 1 gang månedligt. Efter første behandling kan der dog allerede ses og mærkes en forskel, og behandlingen er for både mænd og kvinder.

Oprindelse

Metoden er udviklet af Lone Sørensen, Internationale Institut for Refleksterapi, Barcelona, som har opnået stor fra WHO for sit internationale arbejde med ansigtszoneterapi, også kaldet facialterapi. Denne kombinerer orientalske terapeutiske metoder, kinesisk og japansk akupressur og sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker – nogle af disse elementer indgår også i japansk lifting.

Antistress-behandling

Behandlingen kan også fungere som antistress-behandling, idet den virker meget beroligende på nervesystemet. Lykkehormonet oxytocin frigives i store mængder under behandlingen, og krop og sind kommer i en fantastisk dybdeafstressende tilstand.

Sådan foregår det

Efter afrensning af ansigtet masseres området på hals, bryst, nakke og skuldre, og musklerne afspændes. Dette gør ansigtet afslappet og klar til massagen.

Der bruges økologisk hybenkerneolie fra Andesbjergene, som har en speciel sammensætning og er sprængfyldt med antioxidanter og gode fedtsyrer. Den trænger let ind i huden og virker som anti-age.

Ansigtet masseres nu med forskellige teknikker, de 24 forskellige akupunkturpunkter stimuleres nu med stræk og tryk, og affaldsstofferne transporteres bort ved hjælp af lymfedrænage.

Til sidst lægges en opstrammende lermaske, og mens den virker, masseres hovedbund og arme.

Der afsluttes med opstrammende økologisk serum og dagcreme.

Behandlingen varer 60 minutter.