Find de bedste fysioterapeuter i Gladsaxe hér.

Lars Eberhardt

13 maj 2015 kl. 21 58

Nyhedsbrev fra Fysioterapien.dk i Gladsaxe afdelingen. Find de bedste fysioterapeuter i Gladsaxe hér.
Vedrørende ombygningen i svømmehallen
 
Vi vil forsat gøre jer opmærksomme på at indgangen til Fysioterapien.dk i Gladsaxe svømmehal er omme bag ved bygningen igennem glasgangen på grund af renovering af forhallen.
 
Forhallen såvel som svømmehallen forventes åbent igen efter sommer ferien, indtil da har vi begrænset bassin hold i Bagsværd svømmehal.
 

Velkommen til vores nye fysioterapeut Nicklas Buk Morton. 

Fysioterapeuter i Gladsaxe
Fysioterapeuter i Gladsaxe Nicklas Buk Morton
 
Han er uddannet fysioterapeut og arbejder primært med individuelle behandlinger som træning, bløddelsbehandling, manipulationer og udspænding. Derudover har han meget fokus på hvordan man kan implementere mere bevægelse i sin egen hverdag, da det ofte er her problemerne opstår. Han har en patientcentreret behandlingstilgang og arbejder ud fra din bio-psyko-sociale model. På denne måde undersøger han ikke blot dit fysiske problem, men har også fokus på alle de ydre faktorer, som kan være med til at påvirke din skavank.
 
Han er uddannet på UCSJ Campus Roskilde og har de seneste 2 år arbejdet på klinikker på Vestsjælland samt været tilknyttet TMS Ringsteds førstehold.
 
Han har kurser indenfor blandt andet diskusprolapser og smertevidenskab, og har derudover arbejdet en hel del med generelle rygsmerter.
 
Nicklas starter 2 Kontor hold op med start i april. Mandag kl.17.30 og onsdag kl. 18.00.
 
Kontorholdet” er primært rettet mod mennesker der sidder på kontor og ofte lider af hovedpine eller spændinger i skuldrene/nakken. Holdet fokuserer på at få bevæget nakken i alle retninger, samt få styrket skuldermuskulaturen. Derudover vil der også blive arbejdet med generel styrketræning af både ben, mave og ryg, således at man får bevæget hele kroppen igennem. Det bliver en blanding af styrketræning og bevægeligheds træning, og fungerer både som et behandlende hold, men i den grad også som et forebyggende hold.
 
Gratis prøvetime på alle hold.
 
Er du i tvivl om træning eller genoptræning er noget for dig, så kom og få en gratis prøvetime. Det værste der kunne ske, er at du blev glad for det 🙂
 

Fysioterapien.dk i Gladsaxe kan ny tilbyde Formthotics indlægssåler. 

Fysioterapeuter i Gladsaxe
Fysioterapeuter i Gladsaxe Samantha Sabado
 
Formthotics indlægssåler kan afhjælpe smerter og forebygge skader i fod, underben, knæ, hofte- og lændesmerter. Vores fysioterapeuter former dine indlægssåler, på baggrund af en grundig fysioterapeutisk undersøgelse, og tager udgangspunkt i din problemstilling, således at vi kan forme din helt personlige indlægssål.
 
Vi anvender såler af mærket Formthotics, der er udviklet af Doktor Charlie Baycroft, med special I Musculoskeletal and Sports Medicine. I mere end 25 år har den innovative læge udviklet de helt unikke indlæg, Formthotics, til glæde, gavn og velbehag for et stadigt stigende antal brugere verden over. Udgangspunktet for opfindelsen er, at stort set alt fodtøj masseproduceres, og derfor mangler foden den naturlige og nødvendige støtte, især ved belastning, som f.eks. ved sport eller arbejde. Materialet som formthotics er udviklet I et fleksibelt materiale, der kan formes individuelt efter foden på et øjeblik, til gengæld holder indlægget formen for altid, når det først er tilpasset foden og fodtøjet.
 
Indlæggene kan gøre en positiv forskel for alle, som anvender fodtøj, uanset om der er tale om elitesport, fritid eller arbejde. Undersøgelser og tests viser, at Formthotics mindsker risiko for skader, giver øget komfort og i en lang række tilfælde reducerer allerede opståede skavanker i fødder, ben og ryg.
 
Eksempler på skader der kan afhjælpes ved hjælp af Formthotics:
 
  • Ømme fødder
  • Hælsmerter
  • Hælspore
  • Svangsenebetændelse
  • Achilles senesmerter
  • Skinnebensbetændelse
  • Knæsmerter
  • Hoftesmerter
  • Lændesmerter
  • Smerter i rygsøjle

 

Tilbud på massage

Påsken nærmere sig, og i den forbindelse har vi tilbud på massage t.o.m D.15 april i vores Gladsaxe afdeling. Så trænger du til at forkæle dig selv er dette tilbud lige noget for dig, 1 times massage til 400kr. Kontakt klinikken for at høre nærmere eller booke på 4465 3618 ml. 8-16 på alle hverdage. Med venlig hilsen Fysioterapien.dk i Gladsaxe afdelingen.