Online styrketræning uden maskiner - sammen, men hver for sig

Skrevet af Andrea Kleist den 31 oktober 2019 kl. 08 25

Online styrketræning uden maskiner - sammen, men hver for sig
Hver tirsdag morgen fra d. 6/10 kl 7.30-8.15 går vores massør, Pernille, live på Facebook.
Træningen vil bestå af funktionel fitness, dvs. øvelser, som styrker kroppen – særligt coreområdet – og som vil gøre din hverdag nemmere i fysisk forstand.
Vi træner også gerne arme, ben, skuldre … ja, det hele! Og så får vi gerne pulsen op, så kinderne bliver røde og humøret højt.
Hvad skal du anskaffe:
1 lang træningselastik – enten lukket eller åben
2 store fyldte 1,5- eller 2-litersflasker
2 fyldte 0,5 liters flasker
(Hvis du har håndvægte eller kettlebells, som du ved, at du kan løfte og anvende i stedet for, så er de også rigtig gode til formålet i stedet for eller som supplement til flaskerne.)
En stol, puf eller lignende, som du kan træde op på.
Evt. en måtte til vores gulvøvelser
Pris og tilmelding: 100 kr. i abonnement om måneden. Du tilmelder dig ved at sende os en mail til ballerup@fysioterapien.dk eller ringe til os på 44653618.
Hvordan fungerer det?
Vi træner sammen via Facebook. Når du har betalt dit abonnement, bliver du inviteret ind i en lukket Facebookgruppe, hvor træningen foregår live hver tirsdag morgen. Videoerne bliver liggende i gruppen, så du kan i virkeligheden lave træningen lige, når det passer dig! Og så mange gange på ugen, som det passer dig.
Alle øvelser bliver grundigt forevist, og vi varmer også op sammen.
Tilmelding foregår ved, at du melder dig på holdet her. Også selvom du ikke kommer til at være med lige præcis på det tidspunkt, hvor Pernille laver træningen.
Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, så skriv endelig til os på Facebook eller på ballerup@fysioterapien.dk. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 44653618 😊