Osteopati

På vores to klinikker er vi så heldige, at vi har hele tre osteopat-studerende ansat.

Skrevet af Lars Eberhardt den 13 maj 2015 kl. 21 58

Osteopati

🔹 Om osteopati:

Behandleren bruger sine hænder og tester sig frem til, at finde en diagnose og derefter det rigtige behandlingsforløb. Behandleren søger og behandler årsagen til problemet, så balancen i kroppen lettere vil blive genoprettet og derved få mulighed for at fungere optimalt igen. Kroppen ses som en enhed, hvor alle strukturer påvirker hinanden. Alle led skal kunne bevæge sig så optimalt som muligt, for at kroppen kan fungere bedst muligt og forbedre performance.

Alexander, Ballerup: “Studerer en master i Osteopati på 2. år. Jeg behandler kroppen som en helhed med bl.a. manipulationer og hjælper kroppen til bevægelse.”

Kristoffer, Ballerup: “Startet på uddannelsen for 2,5 måned siden. Filosofien med osteopati er er holistisk billede, hvor man kigger på hele kroppen. Mit formål er at behandle og optimere kroppens funktioner, så man for det bedre med din krop.”

Aleksandra, Gladsaxe: “Jeg er uddannet fysioterapeut på Idræt Universitetet i Poznan, Polen, og i øjeblikket Osteopati studerende på 3. år på IAO (International Academy of Osteopathy), København, Danmark. Der vil blive anvendt teknikker til manipulationer og mobilisering af led, afslapning af muskler, samt kranio- og organteknikker. Da jeg ikke er færdiguddannet endnu, vil jeg også bruge almindelige teknikker fra fysioterapi og øvelseterapi.”

Hvis du kunne ønske dig at høre mere, eller booke en tid hos en af vores dygtige fysioterapeuter, som alle er i gang med at videreuddanne sig, så ring til os på 44653618 eller send en mail til ballerup@fysioterapien.dk / gladsaxe@fysioterapien.dk