Skrevet for 4 måneder siden

Ny tilbyder vi babymotorik for dig og din baby

Fra uge 39 starter vi hos Fysioterapien.dk Ballerup vors nye Babymotorik hold op.

Her får du nogle hyggelige og inspirerende timer sammen med din baby i selskab med andre forældre og deres små.
På holdet vil du få et større indblik i stimulering af sanserne gennem leg og bevægelse, og får inspiration til hvordan du bedst understøtter dit barns motoriske udvikling. Derudover sørger fysioterapeuten for, at du får gode idéer til lege med hjem.

Vi sætter massage, berøring og øvrig sansetræning på programmet, og der vil undervejs i forløbet være plads til den enkelte babys behov og ønsker.

🔹 Babymotorik 3-6 mdr. onsdage kl. 10.00-11.00
På dette hold vil fokus være på de tidlige udviklingstrin og du vil som forælder blive klogere på – hvornår må mit barn hænge på hovedet? Hvorfor skal det trille? Hvorfor er det vigtigt med træning på maven? De tre sanser som udvikles først hos barnet, er også dem vi særligt har fokus på og ikke mindst, hvordan vi stimulerer dem enkeltvis. Vi gennemgår øvelser og lege, hvortil vi benytter større og mindre redskaber, såsom bolde, tørklæder og tæpper. Børn elsker gentagelser og samtidig er det vigtigt at aflæse barnets reaktioner undervejs, for at sikre en god oplevelse.

🔹 Babymotorik 7-12 mdr. tirsdage kl. 10.30-11.30
Er dit barn begyndt at udforske verden mere på egen hånd? Søger du nye lege og aktiviteter som er alderssvarende og tilpasset dit barns motoriske udvikling lige nu, så er dette holdet for jer. Du vil som forælder indgå i lege og bevægelser sammen med din baby, hvor fokus især er på at få kroppens sanser til at samarbejde. At de tre primære sanser er velfungerende er afgørende for barnets motoriske udvikling, forståelse af egen krop og indlæring.
Der vil være lege med forskellige redskaber og også øvelser, hvor vi leger med tempoet i bevægelserne.

—————————

Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse mere på vores hjemmeside her: https://fysioterapien.dk/ballerup/hold/babymotorik/

🔹 Pris for et forløb af 6 gange: 990kr

🔹 Tilmelding
Du kan tilmelde dig på vores mailadresse: [email protected]
Eller direkte på telefon: +45 44653618

Vi glæder os til at høre fra dig 🤗👶🏼