Om Klinikken

Hos Fysioterapien.dk Ballerup får du muligheden for at opnå alle de fordele, der er resultatet af en kombination mellem dels fysioterapeutisk behandling og dels fysisk træning, i samarbejde med din fysioterapeut.

Vi er en klinik med højt fagligt niveau, som hele tiden holder os opdateret på den nyeste viden. Det er vigtigt for os, at du bliver involveret aktivt i den fysioterapeutiske behandling, som du modtager af din fysioterapeut. Foruden den fysioterapeutiske behandling tilbyder vi mange forskellige træningshold, både på klinikken der rummer en stor træningssal samt en holdsal, udendørs areal til træning og bassintræning i Ballerup svømmehal.

Fysioterapeut med en relevant uddannelse og specialviden

Med udgangspunkt i din diagnose sikrer vi, at du bliver behandlet af en fysioterapeut med en relevant uddannelse og specialviden, som giver dig den bedst mulige fysioterapeutiske behandling.
Alle vores fysioterapeuter udvikler sig løbende via videreuddannelse, og det har den fordel for dig, at du hos Fysioterapien.dk Ballerup får den nyeste og bedste fysioterapi, der bliver tilpasset dit behandlingsbehov.

Så hvis du søger en professionel fysioterapeut i Ballerup og omegn, så er vi et godt og sikkert valg

  • Frit Valg Service – Genoptræning?

    Folketinget vedtog den 24. maj 2018, at man som borger har ret til frit valg af genoptræning, hvis ens kommune ikke har mulighed for at tilbyde opstart af genoptræning senest syv dage efter, man er blevet udskrevet fra hospitalet. Hos Fysioterapien.dk Ballerup er vi godkendt til frit valg service – min genoptræning.

  • Foruden den individuelle behandling tilbyder I også?

    • Individuel træning
    • Holdtræning i vores fitnesscenter og holdtræningssale
    • Bassintræning i 32-34gr. varmt vand, enten individuelt eller på hold