Fysio-Pilates

Fysioterapien.dk Ballerup tilbyder Fysio-Pilates som er det bedste fra Pilates kombineret med fysioterapeutiske metoder.

Fysio-Pilates

Træningen har fokus på at styrke og stabilisere ryg- og mavemuskler samt at forbedre muskelbalance, kropskontrol og kroppens bevægelseskvalitet.

Fysio-Pilates er en hensynstagende genoptræningsform, der har til formål at optræne de dybe stabiliserende ryg- og mavemuskler omkring rygsøjlen, bækkenbund samt vejrtrækningen.

Metoden tager udgangspunkt i Pilates, men er dog mere koncentreret mod fysioterapeutiske resultater, da der er fokus på den muskulære balance. Derfor har Fysio-Pilates flere væsentlige fordele i et genoptræningsforløb.

Fordele ved denne træningsform:

  • Virker smertereducerende
  • Forbedrer koordination og smidighed
  • Øger kropsbevidsthed
  • Forbedrer kropsholdning

Da øvelserne i Fysio-Pilates i høj grad tager hensyn til eventuelle smerter og samtidig fokuserer på at styrke musklerne omkring mave og ryg, egner træningsformen sig især for rygpatienter.
Øvelserne progredieres løbende, hvorved de ydre ryg- og mavemuskler ligeledes bliver trænet. Der er plads til maksimalt 6 deltagere på holdene, hvilket giver os bedre mulighed for at supervisere og korrigere hver enkelt deltager med udgangspunkt i vores fysioterapeutiske viden.

  • Tilbyder I online træning?

    Har du ikke mulighed for at møde fysisk op på klinikken eller ønsker du at træne hjemme i vante omgivelser er der mulighed for at træne på vores onlinehold med fysioterapeut Maria Rovsing