Massage

Hos Fysioterapien.dk Ballerup tilbyder vi massage til dig som ønsker, at der bliver taget hånd om kroppens spændinger og ømheder. Er du øm, anspændt eller plaget af myoser i kroppen, kan en massage lindre og løsne op i muskler og spændinger. Massage kan også være ren velvære og virke afstressende og dejligt beroligende.

Sportsmassage:

Sportsmassage er ikke kun for sportsudøvere, men for alle, der har brug for en forløsende og effektiv massage, som kan virke både behandlende og forebyggende.

Ved fysiurgisk sportsmassage bliver der arbejdet dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand.

Sportsmassagen er en fysisk og manuel påvirkning af bevægeapparatets muskler og bindevæv og sportsmassage medvirker til hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv.

Hos Fysioterapien.dk Ballerup skræddersyer vi selvfølgelig dit forløb, og på den måde sammensætter din behandler massagen til dine behov og skader. Alle er forskellige og selvsamme er derfor hvert behandlingsforløb.

Hvis du påbegynder et forløb med fysioterapi udover din sportsmassage, starter vi med en udredning af dine bevægelsesproblemer eller udfordringer, så du får sammensat et forløb der komplimentere din problematik bedst muligt.

Gravidmassage:

Forkæl dig selv i din graviditet og book en dejlig massage hos Fysioterapien.dk Ballerup. Vi har en speciel graviditetspude, der gør det muligt for dig at ligge på maven uanset hvor langt du er henne. Mærk hvordan du igen kan ligge på maven og slappe af og nyde at du får løsnet op for myoser og spændte muskler.

Før massagen vil du og din behandler tale om dig og din graviditet, og massagen vil naturligvis fokusere på de områder hvor du oplever at have behov for massagen.

Graviditetsmassage kan:

  • Lindrer bækken- og rygsmerter
  • Bedre din søvn – en behagelig og afslappende massage giver ro i kroppen.
  • Lindrer hævede fødder og ben.
  • Lindre sovende fornemmelser i fingre
  • Selvforkælelse inden fødslen.

Babymassage

Det lille barn er afhængig af berøring og fysisk kontakt, hvilket du bl.a. giver dit barn igennem alle de kys og kram du giver det dagen lang, men du kan også fordybe dig i babymassage, som en hyggestund mellem du og dit barn.

Berøring udskiller hos både babyer, børn og voksne hormonet oxytocin, som også er kendt som kærlighedshormonet. Det betyder at babys ro- og hvilesystem aktiveres ved babymassage.

Babymassage fremmer desuden barnets:

  • Tryghed, ro og kropsbevidsthed
  • Tilknytning, tillid og samvær til og med mor og far
  • Kredsløbet, immunsystemet, hjerterytmen, åndedrættet og fordøjelsen
  • Barnets motoriske udvikling
  • Barnets selvværd

Hos Fysioterapien.dk Ballerup tilbyder vi babymassage ved vores massør og zoneterapeut Kevin og her kan du få gode råd og teknikker som du kan benytte derhjemme sammen med din baby.

Babymassage for forældregruppen

Vi tilbyder babymassagekurser for hele forældregruppen til jer der ønsker en hyggelig introduktion til babymassage og dets mange fordele. Her instrueres i både i blide massagegreb og berøring, bliver inspireret og får en masse gode råd som i efterfølgende kan benytte derhjemme med jeres baby.

Kontakt klinikken for nærmere planlægning. Det er muligt at arrangere babymassagekursus hjemme hos jer, hvis i ønsker at være i vante omgivelser.

 

Virksomhedsordning

Fysioterapien.dk Ballerup tilbyder massage til dem der har en massageordning til virksomheder via Vicuras.

Du booker tid til massage via vores hjemmeside og noterer i kommentarfeltet at du har massageordning via Vicuras.