Akupunktur

 

Akupunktur har vundet stort indpas de seneste år på grund af behandlingens mange gavnlige effekter. Hos Fysioterapien tilbyder vi akupunktur behandling mod flere forskellige fysiske og psykiske komplikationer. Hvis du vil prøve effekten på egen krop, er du velkommen i en af vores afdelinger for akupunktur i Københavnsområdet.

Hos Fysioterapien er vi et engageret og imødekommende hold af fysioterapeuter, som tilbyder behandling med Medicinsk Akupunktur i Gladsaxe.

Medicinsk Akupunktur er videnskabeligt dokumenteret til at være en meget effektiv smertestillende behandling, som kan afhjælpe forskellige smerter og komplikationer i kroppen. Hvor traditionel kinesisk akupunktur behandling er baseret på idéer om balance mellem energier i kroppen, tager medicinsk akupunktur udgangspunkt i moderne viden om patologi og neurofysiologi. Hos Fysioterapien.dk er vi autoriserede fysioterapeuter, som bruger denne viden som grundlag for vores behandlingsmetoder.

Effekten af Medicinsk Akupunktur

Behandlingen er nyttig i mange tilfælde. I kraft af at Medicinsk Akupunktur stimulerer dannelsen af endorphiner, er det gavnligt til behandling af både fysiske og psykiske komplikationer.

I forbindelse med fysiske skavanker som hævelse, muskelsmerter og hælsporer kan akupunktur virke smertestillende på grund af den øgede mængde af endorphiner. Ligeledes kan akupunktur dæmpe angst og andre psykiske lidelser som depression, da frigivelsen af endorphiner i forbindelse med en akupunktur behandling også bidrager til en forbedret følelse af glæde, energi og velvære.

Akupunktur til gravide

Da behandlingen virker naturligt smertestillende, tilbyder vi også akupunktur til gravide, som døjer med smerter og andre komplikationer i forbindelse med graviditet.

Medicinsk Akupunktur behandling er baseret på viden indsamlet fra utallige artikler og undersøgelser publiceret i anerkendte lægevidenskabelige tidsskrifter.

Fysioterapien.dk bruger Medicinsk Akupunktur, da det :

  • Forebygger udviklingen af kroniske smerter
  • Ophæver muskelømhed
  • Stimulerer dannelsen af endorphiner (kroppens naturlige smertedæmper)
  • Stimulerer dannelsen af cortisol (naturligt binyrebarkhormon, som nedbringer hævelse)
  • Mindsker behovet for lægemidler – og dermed deres bivirkninger
  • Øger følelsen af velvære
  • Forbedrer søvnkvaliteten
  • Forbedrer humøret
  • Giver en afslappet tilstand i kroppen

 

Besøg os her – Medicinsk Akupunktur ved København

Fysioterapien.dk har flere afdelinger, hvor vi tilbyder Medicinsk Akupunktur i Københavnsområdet. Hvis du søger muligheder for personlig træning og Medicinsk Akupunktur i Søborg, Gladsaxe, Gentofte, Lyngby og omegn, står vores venlige og motiverede fysioterapeuter klar til at tage imod dig. Hvis du foretrækker at afprøve akupunktur i Gladsaxe og Søborgområdet, er du velkommen til at besøge vores afdelinger i Gladsaxe Svømmehal og Gyngemosehallen.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores afdelinger, hvis du kigger efter mulighed for træning, genoptræning og akupunktur tæt på Lyngby, Gentofte Søborg, Herlev eller Gladsaxe, eller hvis du vil høre mere om akupunktur samt priser og andre tilbud hos Fysioterapien.dk.

Vi tilbyder fysioterapeutisk behandling med tilskud fra det offentlige. Dermed kan du modtage behandling og få dækket en del af prisen, når du vælger en akupunktur behandling i en af vores afdelinger.

Vores fagligt dygtige personale glæder sig til at byde dig indenfor i imødekommende rammer. Alle vores afdelinger byder på gode træningsfaciliteter samt akupunktur i forbindelse med graviditet, mod smerter eller andre komplikationer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon  +45 20 30 68 09