Osteoporosehold – Til dig med knogleskørhed

Vi har i samarbejde med Osteoporoseforeningen lavet følgende tilbud:

Vi har hold er for alle med osteoporose eller osteopeni, der har lyst til motion, træning, udfordringer og socialt samvær. Vi har to bassinhold hver torsdag kl 10 og 10.30 i vores afd. i Gladsaxe svømmehal, og et hold i vores store træningssal og træningscenter i Gyngemosehallen. (se adresser og links på Google maps under “kontakt”)

Træningen er individuelt tilpasset, med træningsøvelser, der især fokuserer på styrke, holdning, balance og fald-forebyggende træning.

Vi vil “på land”anvende forskellige redskaber som bolde, trampolin, måtter, træningsmaskiner og stepbænke. Men vi vil også lave vægtbærende kropsøvelser som kan sammensættes til et program som du kan lave derhjemme. I vandet udnytter vi vandets egenskaber og træner meget med fokus på balance og styrke.

Du vil før din første holdtime blive henvist til en tid hos en af vores fysioterapeuter. Her vil I sammen, igennem samtale, undersøgelse og tests finde frem til hvilke øvelser der passer til dit niveau, og samtidig blive introduceret til hvordan holdtimerne forløber.

Har du spørgsmål?

Send os en mail på [email protected] med kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt og tilmelde dig et af vores hold.

Man kan også ringe og booke en tid til konsultation hos vores sekretær på telefon  +45 20 30 68 09