Fysioterapien.dk blev startet i Kildeskovshallen i Gentofte i 1999 af Aut. Fys. Lars Eberhardt

I 2003 startede vi op i Gladsaxe svømmehal, i 2007 i Centrumgaden i Ballerup, januar 2009 åbnede vi i Ballerup svømmehal, i 2012 overtog vi Mørkhøj fysioterapi, og i 2012 åbnede vi klinik i Gyngemosehallen bag ved den gamle TV-by. Fysioterapien.dk består i dag af en bred vifte personer, fordelt på fysioterapeuter, massører, fysioterapeut studerende, sekretærer/assistent, hypnotisør, og 1 zoneterapeut under uddannelse.

Vi behandler alle typer af skader i bevægeapperatet, og har som målsætning, at alle fysioterapeuter holder sig ajour med minimum 2 nye kurser pr. år. Vi har specialister i ryg & nakke problematikker, herunder prolapser og nerveafklemninger, specialister i knæ, hofte og fod, og alle fysioterapeuter har stor erfaring i generel skadesbehandling af f.eks. frosne skuldre, tennis- & golfalbuer etc. Vi lægger vægt på, at kunne tilbyde så gode træningsfaciliteter som muligt, enten ved hjælp af styrketræningsudstyr, varmtvandsbassin… eller en kombination af begge dele.

Træning hos Fysioterapien.dk

Træningen kan enten være på et af vore hold, eller foregå som individuel træning med en af vore fysioterapeuter, både i én af vore træningssale eller i et af varmtvandsbassinerne.

Vi har bevidst lagt vores klinikker, så der er store gratis P-pladser i nærheden, samtidig med de er tæt på offentligt transport.

Vores erfarne medarbejdere

Et hold af eksperter indenfor deres felt! Mød vores team og besøg os hvis vi skal hjælpe dig!

Josephine Tronier

Stud. fys/massør

Stine Underlin

Fysioterapeut, medicinsk akupunktør

Frederikke Phil

Fysioterapeut

Lars Eberhardt

Fysioterapeut, Indehaver af Fysioterapien.dk

Jovan Mitrovic

Fysioterapeut

Tine Schliemann

Massør, zoneterapeut og afdelingsleder