Graviditetstræning i bassin

 

Fysioterapien.dk tilbyder graviditetstræning i Københavnsområdet. Træningen foregår i varmt vand, og vi har hold for alle gravide, der har lyst til at røre sig og holde sig i form med andre gravide kvinder. Vi har også tilbud til gravide, der har smerter og gener. Vores dygtige fysioterapeuter planlægger træningen ud fra et niveau, hvor alle kan være med.

Der er mange gode gode grund til at deltage i gravid træning og at styrke muskler og led både under og efter en graviditet. Først og fremmest fungerer motion for gravide som fødselsforberedelse, da det forebygger gener og komplikationer. For det andet holder det dig i form under selve graviditeten og giver dig mulighed for at træne og socialisere med ligesindede kvinder under afslappede forhold. Ikke mindst hjælper træning efter graviditeten dig til at smide de overflødige kilo og til at få dig i form igen.

Motion for gravide og kvinder, der har født – gravidsvømning og efterfødselstræning ved København

Hos Fysioterapien.dk står vores dygtige team af engagerede fysioterapeuter klar til at give vejledning om fitness for gravide. I bassinet bliver du mødt af en af vores autoriserede fysioterapeuter, som vil instruere dig og de andre kvinder på holdet i fitness for gravide.

Hos Fysioterapien.dk er det vores mål, at alle vores fysioterapeuter deltager i mindst to kurser om året. Dermed kan du være sikker på, at du altid bliver instrueret af en faguddannet træner, der er ajourført med den nyeste viden indenfor gravidsvømning, gravid træning og træning efter fødsel.

Vi tilbyder bassintræning for gravide, der har smerter og gener eller blot vil holde sig i form under graviditeten samt efterfødselstræning. Træningen foregår i varmtvandsbassin i en af vores afdelinger i Gladsaxe svømmehal.

Motion for gravide i vand giver frihed til bevægelse

Der er flere fordele ved graviditetstræning i bassin. Til dels føles træningen lettere, til dels er den blidere ved muskler og led, som nemt kan blive ømme, når du er gravid. Ikke mindst er det varme vand med til at løsne de ømme muskler, og du kan samtidig bevæge dig let og ubesværet.

I forbindelse med efterfødselstræning arbejder vi med styrke, udspænding, afspænding og vejrtrækning. Holdene er for dig, der gerne vil holde dig i form under graviditeten eller for dig, der gerne vil dæmpe eventuelle gener.

Graviditetstræning

Vi tilbyder forskellige former for træning for gravide, fødselsforberedelse og træning efter fødsel i vores afdelinger i Gladsaxe. Vi råder over flere forskellige faciliteter og tilbyder forskellige træningsformer – herunder:

  • Hold for gravide, der er i tredje trimester eller har smerter og gener.
  • Varmtvands bassintræning – lettere og blidere træning. Vi arbejder med styrke, udspænding, afspænding og vejrtrækning.
  • Efterfødselstræning – hold for dig, der allerede har født. Træningen hjælper dig til at genfinde din form, fra før du blev gravid.
  • Varmtvands bassintræning – for dig, der gerne vil i form igen efter fødslen på en skånsom men effektiv måde.
  • Vores massører tilbyder desuden gravidmassage såvel som almindelig fysiurgisk massage på gravidbriks

For dig, der er gravid – træning ved København

Vi hører gerne fra dig, hvis vil prøve en gratis prøvetime i en af vores varmvandsbassiner i Storkøbenhavn. Vi tilbyder gravidsvømning, træning for gravide og træning efter fødsel i Gladsaxe Svømmehal.

Når du træner hos Fysioterapien.dk, kan du få tilskud fra det offentlige og få dækket en del af prisen på din gravid træning, fødselsforberedelse og efterfødselstræning. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om priser, hold og graviditetstræning i praksis.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon +45 20 30 68 09