Senior styrke og balancetræning!

Undgå fald og øg din styrke og udholdenhed.

Træning af balance er ofte et overset element, selvom det for mange faktisk er ekstremt vigtigt. Frygten for at falde eller følelsen af, at være usikker på benene kan være enormt invaliderende og ikke mindst en hæmsko for opretholdelse af egen livskvalitet. Balancetræning reducerer risikoen for fald og giver mere sikker gang og man færdes hurtigt mere selvsikkert.

Derfor har vi valgt at oprette hold med fokus på netop dette. Træningen finder sted i både varmtvandsbassin og træningscenter og er primært målrettet seniorer, men alle er velkomne.

Heldigvis er der håb forude for folk med dårlig balance. Træning af muskelstyrke og  balance faktisk et element som godt kan trænes og med forholdsvis hurtig og  god effekt.

Der kan være mange årsager til nedsat balance, det kan være som følge af en blodprop, nedsat styrke i kroppen grundet alder, operationer eller lignende. Årsagerne er utroligt mange men fælles for de fleste er, at vejen er ens – nemlig træning.

Vi lover sjov og inspirerende træning som kan integreres i hverdagen så du selv har redskaber til at forbedre og bibeholde din balance i fremtiden. Lyder det som noget for dig er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller på telefon for at høre mere.

Vi træner i vores træningscenter i Gyngemosehallen, bagved den gamle tv by, samt i varmvandsbassinnet i Gladsaxe svømmehal.

Kom og få en gratis prøvetime.

Holdtrænings priser

Med lægehenvisning

120,- pr gang – tilskud fra ‘’Danmark’’ 59,-​

Uden lægehenvisning

180,- pr. gang – tilskud fra “Danmark ” 59,- pr. gang.

Vi træner også med vederlagsfrie patienter.

Er du i tvivl om din diagnose giver rettighed til vederlagsfri fysioterapi kan du kontakte din egen læge.

For tilmelding ring til os på telefon 2030 6809, eller send os en mail til [email protected]

Vi glæder os til at se dig.

Aqua fitness for seniorer!

Træning i varmtvandsbassin med fysioterapeut.

Balancen hos de fleste seniorer er ikke den bedste. En god balance og koordinationi kombineret med en god styrke, er essentielt for at undgå faldulykker med brækkede hofter, lårben og skuldre.
Undgå dette med vores styrke og balance træning. Hele kroppen bliver arbejdet igennem med gode varierende styrke øvelser, kombineret med de balance øvelser fysioterapeuten vælger. Hold dig god form. Vi træner hele året, på nær i skolernes ferier.

Undervisningen bliver tilrettelagt så alle kan være med. Alder 55 år og op. Der er ingen max! Både for mænd og kvinder.

Sted: Gladsaxe svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg.

Pris indgang svømmehal 24 kr.

Pris holdtræning 120,35 pr. gang med lægehenvisning.

Pris uden lægehenvisning 198,27 kr.

Tilskud Danmark 59 kr. pr. gang båd med og uden lægehenvisning.

Kontakt os og bestil tid til træning i bassinet på et af vores mange hold. Vi har 30 hold i bassinet om ugen, så der er rig mulighed for at finde etr hold der paser netop dig.

Ring og bestil en gratis prøvetime på telefon 2030 6809 eller på mail: [email protected]

Vi glæder os til at se dig. Mange hilsner fysserne i Fysioterapien.dk Gladsaxe.