Få tilpassede indlægssåler med formthotics

 

En individuelt tilpasset sko skal ikke “gås til”.

Det meste fodtøj bliver masseproduceret, og er defor lavet til at passe en gennemsnitsfod. Men, din fodform er lige så individuel som dig. Formthotics tilpasser dit fodtøj til din fodform på få minutter.

En individuelt tilpasset sko minimerer risikoen for skader og holder dig længere tid på benene.

Hos Fysioterapien.DK er vi autoriserede i konstruktion af formstøbte såler fra Formthotics Medical. Sålen er revolutionerende brugertilpassede medicinske indlæg, som bruges til behandling af skader i underekstremiteter samt til forebyggelse af skader, forbedret ydeevne og forbedret komfort.

Fordelene ved Formthotics såler

Da Formthotics er udviklet af Specialister indenfor Sportsmedicin, er de lavet til at holde dig på benene længere og med øget komfort ved at:

  • Kontrollere overpronation
  • Støtte foden ved for stor udadrotation
  • Give god svangstøtte
  • Minimere fodbevægelsen i skoen
  • Give god stødabsorbering
  • Øge komforten
  • Reducere træthed i fødder, ben og muskler

 

Formthotics giver dig et balanceret, stabilt fundament til resten af kroppen. Tænk på din krop som et hus, og på dine fødder som dets fundament. Uanset hvor solide væggene er, er huset kun så stabilt som sit fundament.

Sådan fungerer Formthotics-indlægssåler

Formthotics blev opfundet af en sportsmedicinsk praktiserende læge og bruges med succes inden for sportsmedicin, fodterapi og fysioterapi. Formthotics termoformes (varmeformes) til patientens unikke fodform og skotype i klinikken. De er 3D fræset af polyethylenskum med lukkede celler, der har særlige formbare kvaliteter.

De er kompatible med biomekaniske og neuromotoriske aspekter af underekstremitetsfunktionen. Effektiviteten af Formthotics Medical er blevet bevist af mange uafhængige forskere.

Formthotics Medical indlæg er kun tilgængelig gennem sundhedsfagligt personale. Samtidig får du råd/vejledning/øvelser, da det styrker effekten af Formthotics indlægget.

Se hvordan vi måler dine indlægssåler op i videoen her

Hvem kan bruge en formthotics indlægssål?

Sålen egner sig til alle aldersgrupper og er for dig som lider af gener i under ekstremiterne. Dette kan være i form af slidgigt, sportsrelaterede overbelastninger, springer – og schlatter knæ, meniskskader og meget mere.

Hos os får du en grundig analyse af dynamikken mellem ankel, knæ og hofte og der fra udarbejdet din perfekte sål.

Pris for indlægssål

Samlet er pris inkl. sål støbning og konsultation af 30 min.

Individuel speciel lavet sål plus konsultation 999,51 kr.

Danmarks tilskud 88,-

Har du spørgsmål?

Kontakt os på [email protected]  +45 20 30 68 09