Velkommen til Fysioterapien - I Gladsaxe

Hvem er vi?

Fysioterapien Gladsaxe holder til i Gladsaxe Svømmehal, hvor vi hver dag tilbyder træning i varmtvandsbassin, du vil blive mødt af et glad og veloplagt fysioterapeut team i nogle skønne rammer og faciliteter. Desuden har vi fysioterapi- og behandlingsklinik i Gyngemosehallen i Gladsaxe.

Fysioterapi

Går du med en lidelse der er til gene, så tøv ikke men kontakt til en af vores specialister og lad os hjælpe dig af med smerten

tabs-image

Skinnebensbetændelse

Hvad er skinnebensbetændelse?
Skinnebensbetændelse er betændelse i muskel og senefæste på forsiden af underbenet.

Læs mere
tabs-image

Diskusprolaps

Diskusprolaps kan ramme folk i alle aldre. Det sker dog typisk for folk i alderen 30-50. I nogle tilfælde skal der en operation til, mens at træning og medicinering kan klare det i andre.

Læs Mere
tabs-image

Ondt i ryggen

Ondt i ryggen kan være en kæmpe plage i hverdagen – uanset om smerten er kronisk eller periodisk. Smerten kan hæmme dig i alle slags hverdagsaktiviteter som for eksempel, når du skal arbejde, handle ind, lege med børnene og meget mere.

Læs mere
tabs-image

Tennisalbue

En tennisalbue minder på mange måder om det, som også bliver kaldt en golfalbue eller musearm i daglig tale. Uanset navnet er det stort set den samme lidelse, og du vil typisk mærke smerten omkring albueknoglen og ned i underarmen.

Læs mere
tabs-image

Fibersprængning

En fibersprængning rammer typisk, når man får en forstrækning i baglåret. Smerten vil komme med det samme, og du vil ikke være i tvivl. Det vil oftest være så kraftig en smerte, at du er nødt til at stoppe den aktivitet, du var i gang med.

Læs mere

Hold og behandlinger

Se vores store udvalg af populære
hold og behandlinger

Populære hold

  Graviditetstræning i bassin

  Holdtræning på land og i vand

  Individuel bassin træning

  Osteoporosehold – Til dig med knogleskørhed

  Ryghold

  Senior styrke og balancehold

Populære behandlinger

  Diskusprolaps – øvelser for lænd og nakke

  Fysioterapi

  Hjemmebehandling

  Massage

  Ondt i ryggen – lindring og øvelser

  Såler-formthotics

Det siger
vores kunder

Vi går op i høj kundetilfredshed.
Se hvad vores kunder mener om Fysioterapien i Gladsaxe

Vores erfarne medarbejdere

Et hold af eksperter indenfor deres felt! Mød vores team og besøg os hvis vi skal hjælpe dig!

Josephine Olsen

Fysioterapeut

Lars Eberhardt

Fysioterapeut, Indehaver af Fysioterapien.dk

Simon Hermund

Fysioterapeut og massør

Aleksandra Zegalski

Fysioterapeut & Osteopat

Jovan Mitrovic

Fysioterapeut

Tine Schliemann

Massør og afdelingsleder

Nyheder fra Fysioterapien i Gladsaxe

Hold løbende øje med nyheder på siden og hold dig
opdateret på seneste nyheder fra klinikken!

marts 10, 2023

Senior styrke og balancetræning

Undgå fald, få bedre humør og kræfter til at kunne lige nøjagtig ...
Read More
marts 1, 2023

Efterfødselstræning

Efterfødselstræning med fokus på at styrke bækkenbund, mave- og rygmuskler samt bevæge og udspænde ømme muskler ...
Read More
december 21, 2022

Januar tilbud på massage!!

I januar 2023 har vi netop åbnet op for nye tider til manuel behandling. Vi har ...
Read More

Vi samarbejder med

Fysioterapien i Gladsaxe samarbejder med udvalgte samarbejdspartnere
i sundhedssektoren – Se dem hér

Fysioterapien i Gladsaxe svømmehal

Fysioterapien Gladsaxe Svømmehal tilbyder forskellige behandlinger i vores behandlingslokaler og genoptræningsforløb både individuel– og holdtræning i svømmehallens lækre varmtvandsbassiner. Træningen i varmtvandsbassin er ideelt for overvægtige og folk der lider af led- og muskelsygdomme. Nede i vandet kan man bevæge sig fuldstændig ubesværet, og man kan nyde det varme vands beroligende effekt på krop og sjæl. Fysioterapien.dk og træning i varmt vand hænger uløseligt sammen. Hjerte- og kredsløbssystemet styrkes gennem vandtrykket. Den høje temperatur varmer og blødgør musklerne, løsner op og gør godt når kroppen er anspændt. Turbulens i vandet er en god hjælp for træning af balancen.

Fysioterapien i Gyngemosehallen

Fysioterapien i Gyngemosehallen er lokaliseret i top moderne lokaler i Gyngemosehallen, hvor vi har ALT i trænings og behandlingsudstyr herind under fysioterapi.
Hos Fysioterapien.dk i Gladsaxe har vi samlet et team af dygtige fysioterapeuter og behandlere. Alle hos Fysioterapien.dk i Gladsaxe har brugt mange år på at videreuddanne og dygtiggøre sig inden for faget fysioterapi, akupunktur og manuel behandling af muskler, knogler, led og nervesystemet. På den måde kan vi med den rette fysioterapeutiske behandling hjælpe dig med at udrede dit problem. Der er gode parkerings muligheder og offentlig transport muligheder.

Behandling og genoptræning

Vi har kombineret alt det bedste inden for genoptræning og behandling under et tag. Hos os har du mulighed for at få den rette vejledning og opnå fysioterapeutisk behandling, massage og akupunktur. På den måde giver vi dig de bedste forudsætninger for at få den rette rådgivning og behandlingsteknik, så der bliver taget hånd om dig med den bedste fysioterapeutiske behandling af kroppens muskler og led. Fysioterapi udføres af vores egne fysioterapeuter og massageterapeuter og vi hjælper dig også med genoptræning så du kan få et bedre fysisk velvære.
Fysioterapi foregår som individuel behandling, men kan også forekomme i form af holdtræning, hvis der er flere med lignende problematik. Hvis du går med gener i skuldre, nakke, hovedpine, ryg eller andre steder i kroppen kan det være en god ide at få en aftale med en fysioterapeut, da denne vil kunne hjælpe dig eller vejlede dig til den rigtige behandling. Igennem genoptræningsforløb kan vi ved Fysioterapien.dk i Gladsaxe forkorte din restitutions- og skades periode betydeligt og det vil forhindre, at dit problem genopstår igen. Vores faciliteter ligger tæt på Søborg, Måløv og Herlev. Har du knæproblemer, såsom springerknæ, hjælper vi også med dette. Læs desuden vores guide til at bruge kinesiotape til knæ.

Priser på fysioterapi

Vi giver fysioterapeutisk behandling og træning med tilskud fra den offentlige sygesikring og fra Danmark. Det vil sige at det offentlige yder tilskud til din fysioterapi behandling, hvis du vælger at gå hos os.